Betaal niet onnodig veel voor je autoverzekering

Met Bundelz bespaar je geld als je weinig rijdt

"Het scheelt geld!"


Stein (67) is nog niet zo lang gepensioneerd. Daardoor rijdt hij nu veel minder dan toen hij nog werkte. Stein is kritisch op zijn uitgaven en besefte dat het bezitten van een auto toch wel duur is. "Elke maand weer baalde ik dat ik zoveel premie betaal voor mijn auto die nu toch vooral stil staat. Kan dat nou niet anders dacht ik bij mezelf?" En dat kon anders! Sinds hij is overgestapt naar Bundelz bespaart Stein veel geld. Lees zijn verhaal >>

Rij je ongeveer 100 km per week, of zelfs minder? Dan kun je besparen op je autoverzekering. Bereken nu jouw prijs:

NL


Bij Bundelz betaal je per bundel van 1.000 km in plaats van per maand

Bundelz is een initiatief van:

Herken je dit?

  • Je rijdt maar af en toe waardoor de auto vaak stil staat
  • Jouw auto kost relatief veel geld terwijl je 'm niet veel gebruikt: verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud
  • Je wil de auto niet wegdoen; de vrijheid is belangrijk
  • Het zou fijn zijn als je kunt besparen op je autoverzekering 
Dan is Bundelz de perfecte autoverzekering voor jou. Bij Bundelz heb je geen vaste maandlasten, maar betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Rij je weinig, dan betaal je weinig. Wel zo eerlijk.

Bekijk de video voor uitleg

Wat is Bundelz?

Bundelz is een bijzondere autoverzekering. Je betaalt per bundel van 1.000 km in plaats van een vaste premie per maand. Een klein kastje in je auto houdt de gereden kilometers bij. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je wél altijd verzekerd. Een eerlijke manier van verzekeren, want je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. Automobilisten die écht heel weinig rijden kunnen op die manier flink besparen.

Bijvoorbeeld als je een "boodschappenautootje" hebt waarmee je voornamelijk korte afstanden aflegt. Of als je graag de fiets of het openbaar vervoer neemt als je ergens naartoe wilt. Maar de auto wegdoen, dát doe je liever niet. Het omslagpunt om te besparen ligt ongeveer tussen de 5.000 en 7.000 km. Rij je meer dan 7.000 km per jaar? Bij ons betaal je in één verzekeringsjaar nooit meer dan 7 bundels.

Waarom Bundelz

Betaal voor gebruik

Altijd inzicht in je kilometertegoed

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Wij regelen de overstap

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen

Hoe werkt het eigenlijk? Bep vertelt het je allemaal!


Bundelz Autoverzekering betaal je per 1.000 gereden kilometer. Een klein kastje in je auto houdt de gereden afstand bij. Via de Bundelz app op je smartphone heb je altijd inzage in je bundelverbruik. Is de bundel op? Dan start automatisch een nieuwe. Zo rij je nooit onverzekerd rond. Jouw opgebouwde schadevrije jaren neem je mee en bouw je bij ons verder op. Opzeggen kan elke dag, we hanteren geen opzegtermijn.

Onze klant Bep (74) is blij dat ze is overgestapt. Ze legt 't je graag allemaal uit >>

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading