De voordelige autoverzekering voor als je weinig rijdt

Rij je ongeveer 100 km per week, of zelfs minder? Betaal dan niet onnodig veel geld voor je autoverzekering! Bereken nu jouw prijs:

NL


Staat jouw auto veel stil, omdat je bijvoorbeeld lekker lang op vakantie bent in het buitenland? Dan is de kans groot dat je met Bundelz geld bespaart!

Bundelz is een initiatief van:

Herken je dit?

  • Je rijdt maar af en toe waardoor de auto vaak stil staat
  • Jouw auto kost relatief veel geld terwijl je 'm niet veel gebruikt: verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud
  • Je wil de auto niet wegdoen; de vrijheid is belangrijk
  • Het zou fijn zijn als je kunt besparen op je autoverzekering 
Dan is Bundelz de perfecte autoverzekering voor jou. Bij Bundelz heb je geen vaste maandlasten, maar betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Rij je weinig, dan betaal je weinig. Wel zo eerlijk.

Bekijk de video voor uitleg

Bespaar net als Frans en Janny op je autoverzekering


Frans (61) en Janny (59) zoeken al jaren in de winter de zon op en reizen dan met hun camper door Spanje. Hun auto staat al die maanden thuis stil en ongebruikt voor de deur. Bij Bundelz betalen ze de autoverzekering alleen als ze hun auto gebruiken. Daardoor besparen ze veel geld. Lees hun verhaal >>

Wat is Bundelz?

Bundelz is een bijzondere autoverzekering. Je betaalt geen vaste maandpremie maar alleen voor het gebruik van de auto. Dat doe je in bundels van 1.000 km. Automobilisten die weinig rijden kunnen op die manier flink besparen! Het omslagpunt om te besparen ligt ongeveer tussen de 5.000 en 7.000 km per jaar. Rij je meer? Dan is Bundelz waarschijnlijk niet voordelig voor jou.

Dat betekent dat Bundelz alleen voordelig is voor automobilisten die écht heel weinig rijden. Bijvoorbeeld als je een "boodschappenautootje" hebt waarmee je voornamelijk korte afstanden aflegt. Of als je graag de fiets of het openbaar vervoer neemt als je ergens naartoe wilt. Maar de auto wegdoen, dát doe je liever niet.

Waarom Bundelz?

Betaal voor gebruik

Altijd inzicht in je kilometertegoed

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Wij regelen de overstap

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen

Hoe werkt het eigenlijk? Bep vertelt het je allemaal!


Bundelz Autoverzekering betaal je per 1.000 gereden kilometer. Een klein kastje in je auto houdt de gereden afstand bij. Via de Bundelz app op je smartphone heb je altijd inzage in je bundelverbruik. Is de bundel op? Dan start automatisch een nieuwe. Zo rij je nooit onverzekerd rond. Jouw opgebouwde schadevrije jaren neem je mee en bouw je bij ons verder op. Opzeggen kan elke dag, we hanteren geen opzegtermijn.

Onze klant Bep (74) is blij dat ze is overgestapt. Ze legt 't je graag allemaal uit >>

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading