Betaal niet onnodig veel voor je autoverzekering

Met Bundelz bespaar je geld als je weinig rijdt

"We besparen geld als we fietsen!"


Herman (63) en Mieke (60) houden erg van fietsen en gaan regelmatig samen een dagje op pad. Hun auto gebruiken ze daardoor niet veel. De auto wegdoen is echter geen optie voor het stel. "Sinds we bij Bundelz verzekerd zijn besparen we geld op onze autoverzekering als we fietsen! We gebruiken de auto alleen als het echt nodig is, bijvoorbeeld om de zware boodschappen te halen." Lees hun hele verhaal >>

Rij je ongeveer 100 km per week, of zelfs minder? Betaal dan niet onnodig veel geld voor je autoverzekering! Voer je kenteken in en bereken snel jouw besparing:

NL


Bij Bundelz betaal je per bundel van 1.000 km in plaats van per maand

Bundelz is een initiatief van:

Herken je dit?

  • Je rijdt maar af en toe waardoor de auto vaak stil staat
  • Jouw auto kost relatief veel geld terwijl je 'm niet veel gebruikt: verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud
  • Je wil de auto niet wegdoen; de vrijheid is belangrijk
  • Het zou fijn zijn als je kunt besparen op je autoverzekering 
Dan is Bundelz de perfecte autoverzekering voor jou. Bij Bundelz heb je geen vaste maandlasten, maar betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Rij je weinig, dan betaal je weinig. Wel zo eerlijk.

Bekijk de video voor uitleg

Wat is Bundelz?

Bundelz is een bijzondere autoverzekering. Je betaalt geen vaste maandpremie maar alleen voor het gebruik van de auto. Dat doe je in bundels van 1.000 km. Automobilisten die weinig rijden kunnen op die manier flink besparen! Het omslagpunt om te besparen ligt ongeveer tussen de 5.000 en 7.000 km per jaar. Rij je meer? Dan is Bundelz waarschijnlijk niet voordelig voor jou.

Dat betekent dat Bundelz alleen voordelig is voor automobilisten die écht heel weinig rijden. Bijvoorbeeld als je een "boodschappenautootje" hebt waarmee je voornamelijk korte afstanden aflegt. Of als je graag de fiets of het openbaar vervoer neemt als je ergens naartoe wilt. Maar de auto wegdoen, dát doe je liever niet.

Waarom Bundelz?

Betaal voor gebruik

Altijd inzicht in je kilometertegoed

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Wij regelen de overstap

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen

Hoe werkt het eigenlijk? Bep vertelt het je allemaal!


Bundelz Autoverzekering betaal je per 1.000 gereden kilometer. Een klein kastje in je auto houdt de gereden afstand bij. Via de Bundelz app op je smartphone heb je altijd inzage in je bundelverbruik. Is de bundel op? Dan start automatisch een nieuwe. Zo rij je nooit onverzekerd rond. Jouw opgebouwde schadevrije jaren neem je mee en bouw je bij ons verder op. Opzeggen kan elke dag, we hanteren geen opzegtermijn.

Onze klant Bep (74) is blij dat ze is overgestapt. Ze legt 't je graag allemaal uit >>

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading