TomTom en Nationale-Nederlanden introduceren Bundelz

De eerste autoverzekering waarbij je betaalt voor gebruik. Rijd je 100 km per week of minder? Dan kan Bundelz voordelig voor je zijn.Bereken prijs per 1.000 km

Of lees eerst meer over Bundelz »
Bundelz is een initiatief van:

Herken je dit?

  • Je rijdt maar af en toe waardoor de auto vaak stil staat
  • Jouw auto kost relatief veel geld terwijl je 'm niet veel gebruikt: verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud
  • Je wil de auto niet wegdoen; de vrijheid is belangrijk
  • Het zou fijn zijn als je kunt besparen op je autoverzekering
Dan is Bundelz de perfecte autoverzekering voor jou. Bij Bundelz heb je geen vaste maandlasten, maar betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Rij je weinig, dan betaal je weinig. Wel zo eerlijk.

Bekijk de video voor uitleg

“Onze 2e auto is onmisbaar. Gelukkig is hij voordelig verzekerd!”


Het gezin van Marc heeft een drukke agenda. Zijn vrouw Sophie rijdt de kinderen regelmatig naar sportclubs, muziekles en vriendjes. Hun tweede auto is daardoor onmisbaar, maar wel duur. Ze vonden in Bundelz een voordelige en eerlijke verzekering en besparen nu veel geld. Lees hun verhaal >>

Waarom Bundelz

Betaal voor gebruik

Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt.

Altijd inzicht in je kilometertegoed

Onze kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt. In de Bundelz app zie je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt.

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Als je bundel op is, start de volgende automatisch. Je rijdt dus nooit onverzekerd rond. Je bent ook verzekerd als je stil staat.

Betaal nooit teveel

Ga je onverwacht veel meer rijden? Geen paniek! Je betaalt per verzekeringsjaar nooit meer dan 7 bundels, ongeacht hoeveel je rijdt.

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen

TomTom technologie
De kilometerteller van Bundelz wordt geleverd door TomTom. De technologie in dit kleine kastje is zeer betrouwbaar in het registreren van de gereden afstand. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van een simkaart en gps. De Bundelz app en TomTom kilometerteller worden via bluetooth en internet met elkaar verbonden, waarna de data overdracht plaatsvindt. Privacy is hiermee gewaarborgd.

Het plaatsen van deze kilometerteller is bij de meeste auto's eenvoudig zelf te doen: "plug-and-play". Bij sommige auto's zit de OBD-poort wat meer verborgen in de auto. De Bundelz app op de telefoon geeft de locatie aan waar de kilometerteller geplaatst dient te worden.

Lukt het niet? Wij bieden onze klanten gratis hulpservice aan bij KwikFit. In alle vestigingen in Nederland word je zonder afspraak direct geholpen met het plaatsen van de kilometerteller in de auto.

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading