Past jouw autoverzekering nog?

Het is vakantie: tijd om de verzekering eens goed te bekijken. Neem de dekking, de kosten én het aantal kilometers dat je rijdt onder de loep. We geven je tips om goed verzekerd de zomer door te gaan.

Check hoeveel kilometer je rijdt

Bij een autoverzekering moet je aangeven hoeveel kilometers je rijdt per jaar. Hier wordt de premie op gebaseerd. Hoe meer kilometers je rijdt, hoe groter de kans op schade is. Past jouw kilometrage nog bij jouw verzekering?

  • Als je weinig rijdt, kun je voor een kilometerverzekering kiezen. Hierbij betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt.

  • Een kilometerverzekering is vaak voordeliger als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt.

  • Bundelz Autoverzekering is een kilometerverzekering. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. 

Tip: houd een aantal weken bij hoeveel kilometer je rijdt met de auto door de kilometerstand te noteren.

Rijd jij weinig?

Betaal alleen voor de kilometers die je rijdt!

Controleer de dekking

De dekking van de verzekering moet bij jouw auto passen. De dekking bepaalt namelijk wat er verzekerd is als je schade hebt. 

Bij nieuwe auto's past een WA Casco (allrisk) dekking, waarbij je ook verzekerd bent voor schade aan jouw auto die je zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld als je tegen een paaltje rijdt. 

Een WA dekking past beter bij oudere auto's. De kosten van de verzekering wegen anders niet op tegen wat jouw auto nog waard is. Bij een WA dekking is alleen de schade die je aan anderen toebrengt gedekt. Rijd je met jouw auto tegen een paaltje aan? Dan zijn de kosten voor eigen rekening als je de schade laat repareren.

Tip: wist je dat je bij een WA Casco dekking ook verzekerd bent voor stormschade? 

Vergelijk de kosten

De premie van een autoverzekering wordt vaak jaarlijks verhoogd. Hierdoor kan een verzekeraar alle schades blijven uitkeren. Ben jij nog voordelig uit met jouw autoverzekering? 

  • Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de no-claimkorting is. Dit kan wel oplopen tot 80% korting. 

  • Rijd je weinig? Dan kan betalen voor gebruik voordeliger zijn dan een maandpremie. Bij betalen voor gebruik betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. 

  • Bundelz Autoverzekering biedt betalen voor gebruik aan. Je betaalt bij Bundelz namelijk niet per maand, maar per bundel van 1.000 km. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. 

Tip: controleer hoeveel premie je betaalt op je bankafschrift.

Rijd jij weinig? Ontdek of Bundelz Autoverzekering bij jou past!

Bij Bundelz betaal je per 1.000 km

NL

Dit zeggen de klanten van Bundelz

visual
83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading