Over ons

Een eerlijke autoverzekering

Staat jouw auto veel stil? Dan betaal je iedere maand te veel voor je autoverzekering. Want of je nou veel of weinig rijdt: de premie van je autoverzekering blijft hetzelfde. Best gek, toch?

Daarom ontwikkelden we Bundelz, speciaal voor automobilisten die weinig rijden. Bij ons betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Staat je auto stil? Dan betaal je niet, maar ben je wél verzekerd. Wel zo eerlijk. En bovendien heel voordelig voor de af-en-toe rijder.

Lees hoe Bundelz werkt

Visual

Onze partners

Bundelz is een initiatief van Nationale-Nederlanden, speciaal ontwikkeld voor de af-en-toe rijder. Je kan rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Nationale-Nederlanden gewend bent, maar ook op de persoonlijke benadering, snelheid en flexibiliteit die Bundelz biedt.

De kilometerteller voor in je auto wordt geleverd door Webfleet Solutions B.V.. De verzekeringsadministratie is in goede handen bij onze partner Intrasurance. Vind je het lastig om de kilometerteller in je auto te plaatsen? Dan kan je terecht bij onze partner Kwikfit.

Wij staan voor je klaar

Onze klanten hechten veel waarde aan onze persoonlijke service. We nemen uitgebreid de tijd voor iedere vraag en helpen je graag verder.

Heb je suggesties of tips om Bundelz te verbeteren? Ook dan staan we altijd voor je klaar. We verbeteren onze dienst regelmatig op basis van feedback van onze klanten.

Let op: de wachttijden kunnen iets langer zijn dan je van ons gewend bent vanwege de situatie rondom het Coronavirus. Hiervoor vragen wij je begrip. We raden je aan te mailen naar hallo@bundelz.nl. 

Neem contact met ons op

Visual

Contact

Voor schade staan we dag en nacht voor je klaar. Heb je een vraag over je verzekering, de kilometerteller of de Bundelz app? Bel ons dan op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 op telefoonnummer 070 513 33 36, of mail naar hallo@bundelz.nl. Wil je een klacht melden? Dat kan hier.

Let op: de wachttijden kunnen iets langer zijn dan je van ons gewend bent vanwege de situatie rondom het Coronavirus. Hiervoor vragen wij je begrip. We raden je aan te mailen naar hallo@bundelz.nl


Telefoonnummers voor schade

Dit zeggen de klanten van Bundelz

83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?