Wat kost Bundelz?

Bundelz is heel transparant in het bedrag dat je betaalt voor je verzekering. Je betaalt een vast bedrag per bundel van 1.000 kilometer, afhankelijk van je schadevrije jaren en de dekking die je kiest.

Betaal per 1000km

We hanteren handige bundels van 1.000 kilometer. Je betaalt vooraf voor jouw bundel. Pas als je 1.000 kilometer met de auto hebt gereden, start automatisch een nieuwe bundel. Zo betaal je alleen voor het gebruik van de auto en ben je wel altijd verzekerd, zélfs als de auto stil staat. Een bundel van 1.000 km bevat een WA dekking of een WA Casco dekking.

Je kunt de bundel aanvullen met een Schadeverzekering Inzittenden. Een bundel is maximaal 1 jaar geldig. Heb je binnen 1 jaar geen 1.000 km gereden dan vervallen de resterende kilometers. Er start dan automatisch een nieuwe bundel.

8 of meer schadevrije jaren
minder dan 8 schadevrije jaren
WA dekking
€ 50 per 1.000 km
€ 70 per 1.000 km
WA Casco dekking (Allrisk)
€ 70 per 1.000 km
€ 90 per 1.000 km
Schadeverzekering Inzittenden
€ 5 per 1.000 km
€ 5 per 1.000 km

Let op: bij het afsluiten van de verzekering betaal je eenmalig €20 aansluitkosten. Genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting


Vraag je verzekering aan

Ontdek Bundelz

Wil je weten of je kunt besparen op je autoverzekering?

Doe de bespaarcheck

Rij je gemiddeld 100 kilometer per week, maar niet meer dan 5.000 km per jaar? Dan kan Bundelz een voordelig alternatief zijn voor jouw huidige autoverzekering. Bereken hieronder eenvoudig jouw jaarlijkse besparing aan de hand van de premie van jouw huidige autoverzekering.

Hoeveel kilometer rijd je per jaar?
Wat betaal je nu per maand?
Welke dekking heb je nu?
Aantal schadevrije jaren

Bereken
“Mijn auto gebruik ik bijna nooit, maar ik doe ‘m niet weg want dan mis ik mijn vrijheid. Ik bespaar met Bundelz bijna € 300 per jaar, dat scheelt een hoop met het kleine pensioentje dat ik heb!”
- Jan van Loon (67), DoetinchemLaat je inspireren wil je meer klantverhalen lezen?

Eigen risico

WA dekking € 0
WA Casco dekking € 500
Lees meer over het eigen risicoBetaling

Een bundel betaal je via automatische incasso. Zodra je bundel bijna op is krijg je van ons een seintje dat de volgende bundel door ons geïncasseerd gaat worden. Zo weet je zeker dat je altijd verzekerd rondrijdt op het moment dat jouw bundel bijna op is. In de app zie je altijd het actuele verbruik van je bundel.

Vraag hier je verzekering aan
Bundelz niks voor jou? Dat kan, maar misschien wel voor iemand die je kent!
Deel via:
Delen