Jaarlijks gemiddeld €200,- besparen? Ontdek hoe!
Direct weten hoeveel jij kunt besparen op je autoverzekering?
Doe de check
Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met:
Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met:
  • 24/7 verzekerd, ook als je stil staat
  • Wij regelen je overstap
  • Dagelijks opzegbaar

Minder rijden betekent minder betalen

Een autoverzekering kost iedere maand geld. Ook als je minder dan 100 kilometer per week rijdt. Dat is eigenlijk best gek. Daarom betaal je bij Bundelz alleen voor de kilometers die je rijdt. Hoe dat werkt? Bekijk onze video.
Meer over ons

Hoe werkt de Bundelz prepaid autoverzekering?

Doe de bespaarcheck

Bundelz gebruikers besparen jaarlijks gemiddeld €200,-


Hoeveel kilometer rijd je per jaar?
Wat betaal je nu per maand?
Welke dekking heb je nu?
Hoeveel schadevrije jaren heb je?

Bereken jouw besparing

Vul je gegevens links in en bereken direct wat je kunt besparen op je autoverzekering.

Dit zeggen de gebruikers van Bundelz

83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?

Meestgestelde vragen over Bundelz

Vul de vragen in op https://www.bundelz.nl/verzekering-afsluiten. Je krijgt dan snel een reactie van ons of je in aanmerking komt als Bundelz gebruiker.
Leuk dat je wilt overstappen naar Bundelz!

Wij zeggen je oude verzekering voor je op. Zodra je een aanvraag hebt gedaan, krijg je de vraag of je gebruik wilt maken van de opzegservice. Als je aangeeft dat je wilt dat wij je verzekering voor je opzeggen, gaan wij direct aan de slag.

Sommige verzekeraars gaan niet akkoord met een opzegging door ons. Dat laten wij direct aan je weten, en we helpen je om je verzekering zelf op te zeggen.
Bundelz is speciaal voor automobilisten die weinig rijden. Rij je per week ongeveer 100 kilometer, maar in ieder geval niet meer dan 5.000 kilometer per jaar? Dan kan Bundelz voordelig voor jou zijn. 

Rij je meer? Dan ben je goedkoper uit met een reguliere autoverzekering.

Ben je een geschikte Bundelz gebruiker?
Om Bundelz gebruiker te worden dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Je bent minimaal 30 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van een smartphone met mobiel internet
  • De kilometerteller moet in jouw auto passen (de meeste auto’s vanaf bouwjaar 2000 zijn hiervoor geschikt)
  • De cataloguswaarde van je auto mag bij een WA Casco dekking niet hoger zijn dan € 40.000
  • De cataloguswaarde van je auto mag bij een WA dekking niet hoger zijn dan € 75.000
  • Bij een WA Casco dekking heb je een verplicht eigen risico van € 500

Is je auto geschikt?
Zodra je je hebt aangemeld, kijken wij of je auto geschikt is voor de kilometerteller. Als de kilometerteller niet past, kan je helaas (nog) geen Bundelz gebruiker worden.

Heb je een smartphone met mobiel internet?
De kilometerteller houdt bij hoeveel kilometer je rijdt. In de Bundelz app kun je altijd zien hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Bovendien heb je de app nodig om de kilometerteller in je auto te plaatsen. Om de app te synchroniseren met de kilometerteller heb je een smartphone met bluetooth verbinding en mobiel internet nodig.

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen doen wij nog een acceptatiecheck. Nadat deze is goedgekeurd krijg je van ons bericht dat je als Bundelz klant de weg op kunt.
Bundelz is een bijzondere autoverzekering. Wij hanteren geen persoonlijk berekende premie maar hebben een standaard prijs die geldt voor een bundel van 1.000 kilometer.

Een reguliere autoverzekering houdt bij het vaststellen van de premie rekening met o.a. je leeftijd, jouw schadevrije jaren, de regio waar je woont, het type auto en de cataloguswaarde. Daarom is een autoverzekering voor de een duurder dan voor de ander. Bundelz kent deze differentiatie op dit moment niet en werkt met een standaard prijs per 1.000 kilometer. Deze standaardprijs kent slechts 2 variabelen: de dekking en het aantal schadevrije jaren. 

Klik hier voor meer informatie

Ja, voor Bundelz heb je een smartphone nodig, met mobiel internet. Je hebt de smartphone nodig voor de Bundelz app. Die helpt je bij het plaatsen van de kilometerteller in de auto, en toont je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. 

Het is noodzakelijk om de app op je smartphone regelmatig te synchroniseren met de kilometerteller in je auto. Om dit te kunnen doen heb je op de smartphone een bluetooth verbinding en mobiel internet nodig. 

Bundelz is voordelig voor iedereen die gemiddeld minder dan 5.000 kilometer per jaar rijdt. Als je meer rijdt, ben je waarschijnlijk goedkoper uit met een reguliere verzekering. Bundelz is namelijk alleen interessant voor mensen die weinig rijden.

Het betekent niét dat je maximaal 5.000 kilometer mag rijden. Je mag zelf bepalen of je 3.000, 5.000 of zelfs 8.000 kilometer rijdt. Je krijgt gewoon een nieuwe bundel en bent altijd verzekerd.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jouw situatie verandert en dat je de auto iedere dag gaat gebruiken. Wij houden dan voor je in de gaten of Bundelz nog voordelig voor je is en geven je een seintje als wij vermoeden dat je goedkoper uit bent met een reguliere verzekering. Je kunt Bundelz iedere dag opzeggen.
Het eigen risico van de WA Casco (Allrisk) autoverzekering is € 500,-. Voor ruitschade heb je een eigen risico van €150. 

Als je je auto laat repareren door een bedrijf dat niet is aangesloten bij ons schadeherstelbedrijf, geldt een eigen risico van € 900,- voor alle schades. 

Bekijk de polisvoorwaarden (p.3) voor een toelichting bij het eigen risico.


Bekijk alle meestgestelde vragen