"Ik moest bezuinigen"

Hans gebruikt de auto weinig sinds zijn pensioen. Hij stapte over van verzekeraar en betaalt nu alleen als hij rijdt.Lees het verhaal van Hans Bekijk wat jij kunt besparen

Hans (66) bezuinigt op de hoge lasten van zijn auto met Bundelz Autoverzekering. Hij heeft de auto tijdens zijn pensioen niet meer dagelijks nodig, maar wilde 'm niet wegdoen. "Het is toch een stuk vrijheid dat je dan opgeeft. Maar ik moest wel echt bezuinigen!"

Met Bundelz betaalt Hans niet per maand, maar per bundel van 1.000 km voor de verzekering. Als hij 1.000 km heeft gereden, ontvangt hij automatisch een nieuwe bundel van 1.000 km. Zo is hij altijd verzekerd. "Ik bespaar zo'n € 285 per jaar met Bundelz Autoverzekering."

Hans ging niet direct overstag. "Ik zag een advertentie over een autoverzekering die je alleen betaalt als je de auto gebruikt. ‘Dit lijkt te mooi om waar te zijn’ dacht ik nog. Maar nadat ik me erin verdiepte verdwenen mijn bedenkingen; deze verzekering is juist heel transparant en flexibel."

"Ik kende de naam Bundelz helemaal niet. Ook daarom waren er twijfels. Ik begreep dat de polisvoorwaarden voor 95% zijn gebaseerd op die van Nationale-Nederlanden. Een grote maatschappij die zijn naam hieraan verbindt gaf me wel vertrouwen."

Gebruik jij de auto ook weinig?

Ontdek hoeveel jij kunt besparen op je autoverzekering

NL
Bundelz is een initiatief van:

Wat is Bundelz?

Bij veel verzekeraars betaal je iedere maand een vast bedrag, ongeacht of je die maand veel of weinig hebt gereden. Dat kan eerlijker, toch? Daarom is er nu Bundelz: een autoverzekering waarbij je betaalt voor gebruik. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Een kastje in de auto houdt de gereden afstand bij. Via een app op jouw smartphone heb je altijd inzage in jouw bundelverbruik.

Bekijk de video voor uitleg

Hoe werkt Bundelz?

Betaal voor gebruik

Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt.

Altijd inzicht in je kilometertegoed

Onze kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt. In de Bundelz app zie je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt.

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Als je bundel op is, start de volgende automatisch. Je rijdt dus nooit onverzekerd rond. Je bent ook verzekerd als je stil staat.

Betaal nooit teveel

Ga je onverwacht veel meer rijden? Geen paniek! Je betaalt per verzekeringsjaar nooit meer dan 7 bundels, ongeacht hoeveel je rijdt.

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen
Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading