Meestgestelde vragen over BundelzWat is Bundelz

Bundelz is de eerste prepaid autoverzekering van Nederland, speciaal voor de af&toe rijder. Een af&toe rijder rijdt af&toe, maar betaalt altijd voor zijn verzekering. Best gek, toch? Dat vonden wij nou ook. Daarom betaal je bij Bundelz alleen voor de kilometers die je rijdt.

Bundelz is super simpel. Je koopt een bundel waarmee je verzekerd bent voor 1.000 km. Is je bundel op? Dan koop je gewoon een nieuwe. En ja, je auto is ook verzekerd als die stilstaat.

Je kan een Bundelz WA verzekering of een Bundelz WA Casco (all risk) verzekering afsluiten. Je kan ook een Schadeverzekering Inzittenden als aanvullende dekking afsluiten.
Bundelz is speciaal voor af&toe rijders. Een af&toe rijder is iemand die per week niet meer dan ongeveer 100 kilometer rijdt, maar in ieder geval niet meer dan 7.000 kilometer per jaar.

Rijd je meer? Dan ben je goedkoper uit met een reguliere autoverzekering. 
Bundelz Autoverzekering is bedacht en ontwikkeld door Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Meer informatie over Sparklab vind je op www.nn.nl/sparklab. De eerste prepaid autoverzekering van Nederland komt in een unieke samenwerking van vier Nederlandse bedrijven van naam tot stand. Vodafone levert vanuit Internet of Things de Bundelz app en de kilometerteller, Clifford ondersteunt de dienstverlening als National Service Provider van Vodafone en de verzekeringsadministratie is in goede handen bij Intrasurance.


Overstappen naar Bundelz

Leuk dat je wilt overstappen naar Bundelz! Voer de volgende stappen uit om je huidige verzekering op te zeggen en een Bundelz autoverzekering af te sluiten:

 1. Check je opzegdatum bij je huidige verzekeraar (tip: bel!)
 2. Sluit een Bundelz autoverzekering af. Krijg je een bevestiging dat je mee kan doen en je verzekering op kan zeggen? Ga dan door naar stap 3.

 3. Vul op de pagina Autoverzekeringen de opzegbrief in.
 4. Download en print de opzegbrief.
 5. Onderteken de brief en stuur hem naar je huidige verzekeraar.
 6. Houd in de gaten of je een bevestiging krijgt van je verzekeraar. Die komt meestal binnen 2-3 weken.
Gefeliciteerd, je bent nu overgestapt naar een Bundelz autoverzekering!

Binnenkort kan je nog eenvoudiger je huidige verzekering opzeggen. Houd onze website in de gaten!
Bundelz is een prepaid autoverzekering, speciaal voor de af&toe rijder. Een af&toe rijder rijdt minder dan 7.500 kilometer per jaar. Ben jij een af&toe rijder? Lees dan snel verder.

Ben je een geschikte af&toe rijder?
Om Bundelz gebruiker te worden moet je een af&toe rijder zijn die:

 • 30 jaar of ouder is;
 • Voor onze WA Casco verzekering mag je auto geen cataloguswaarde hebben van meer dan €40.000
Is je auto geschikt?
Zodra je je hebt aangemeld, kijken wij of je auto geschikt is voor de kilometerteller. Als de kilometerteller niet past, kan je helaas (nog) geen Bundelz gebruiker worden. 

Heb je een smartphone?
De kilometerteller houdt bij hoeveel kilometer je rijdt. In de Bundelz app kan je altijd zien hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Je moet dus ook een smartphone hebben als Bundelz gebruiker.
Bundelz wordt ontwikkeld voor én door de af&toe rijder. We willen graag van jou weten wat we goed doen, maar vooral wat beter kan. Daarom vragen we je om een paar keer vrijblijvend een korte vragenlijst in te vullen. Natuurlijk is je feedback ook op andere momenten zeer welkom!
Vul de vragen in op https://www.bundelz.nl/verzekering-afsluiten. Je krijgt dan snel een reactie van ons of je in aanmerking komt als Bundelz gebruiker.
Ja, dat kan! We vinden dat natuurlijk wel jammer. Maar, het kan natuurlijk zo zijn dat je opeens toch meer kilometers gaat rijden of dat Bundelz je niet bevalt. Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl en vermeld je naam, polisnummer en de datum waarop jij wilt stoppen met Bundelz. We zetten dan de automatische incasso stop. Let op: sluit wel op tijd een andere autoverzekering af.

Zeg je binnen 7 dagen nadat je automatisch een nieuwe bundel hebt gekregen je verzekering op? Dan krijg je het volledige bedrag van je bundel terug. In alle andere gevallen betalen we het aantal niet verbruikte kilometers naar rato terug.
Sinds de start van Bundelz in juni 2017, verwerken we alle feedback van de eerste Bundelz gebruikers in het product. Dit doen we een jaar lang. Zo leren we van af&toe rijders en ontwikkelen we Bundelz samen met hen. Als Bundelz een succes blijft, brengen we de eerste prepaid autoverzekering medio 2018 groots op de markt. We doen er alles aan om Bundelz succesvol te maken!
Kijk hiervoor op de site van je verzekeraar. Meestal kan je per mail of per post een verzekering opzeggen. Dat hangt af van je verzekering. Hier vind je een voorbeeldbrief om je eigen verzekering op te zeggen.

Ja, voor Bundelz heb je een smartphone nodig, of een ander apparaat waar je apps op kan downloaden (zoals een iPad). Je moet namelijk de Bundelz app downloaden. Daarmee kan je altijd zien hoeveel kilometer er nog in je bundel zit. 

Heb je geen smartphone maar wel een ander apparaat waar je de app op kan downloaden? Dan heb je wel een gewone mobiele telefoon nodig, waar je smsjes op kan ontvangen. De notificaties over je kilometertegoed ontvang je namelijk per sms, bijvoorbeeld als je bijna je bundel hebt verbruikt.  Over de verzekering

Je kan geen Bundelz verzekering afsluiten voor een auto die al verzekerd is. Bundelz is een autoverzekering waarbij je je eigen auto verzekert. Jij of je partner met wie je samenwoont moet hoofdbestuurder van de auto zijn.

Wil je jouw auto uitlenen? Houd er dan rekening mee dat de gevolgen van een schade voor jou zijn. Jij verliest bijvoorbeeld (een deel van) je schadevrije jaren als je een schade claimt. 

Wel een auto (uit)lenen, maar geen negatieve gevolgen? Kijk eens naar Clixx: de verzekering voor het lenen van auto's. 
Het eigen risico van de WA Casco (Allrisk) autoverzekering is € 500,-. Voor ruitschade heb je een eigen risico van €150. 

Als je je auto laat repareren door een bedrijf dat niet is aangesloten bij ons schadeherstelbedrijf, geldt een eigen risico van € 900,- voor alle schades. 

Bekijk de polisvoorwaarden (p.3) voor een toelichting bij het eigen risico. 
Je koopt een bundel van 1.000 kilometer. Welke bundel je kiest, is afhankelijk van je aantal schadevrije jaren en van de dekking die het beste bij jou past.

Heb je 8 of meer schadevrije jaren?
Dan kost een bundel met WA dekking €50 en een bundel met WA Casco dekking (all risk) €70.

Heb je minder dan 8 schadevrije jaren?

Dan kost een bundel met WA dekking €70 en een bundel met WA Casco dekking (all risk) €90.

De Schadeverzekering Inzittenden kost voor iedereen €5 per bundel. De eenmalige aansluitkosten zijn €20.
Vul de vragen in op https://www.bundelz.nl/verzekering-afsluiten. Je krijgt dan snel een reactie van ons of je in aanmerking komt als Bundelz gebruiker.
Bundelz is een prepaid autoverzekering, speciaal voor de af&toe rijder. Een af&toe rijder rijdt minder dan 7.500 kilometer per jaar. Ben jij een af&toe rijder? Lees dan snel verder.

Ben je een geschikte af&toe rijder?
Om Bundelz gebruiker te worden moet je een af&toe rijder zijn die:
 • 30 jaar of ouder is;
 • Voor onze WA Casco verzekering mag je auto geen cataloguswaarde hebben van meer dan €40.000
Is je auto geschikt?
Zodra je je hebt aangemeld, kijken wij of je auto geschikt is voor de kilometerteller. Als de kilometerteller niet past, kan je helaas (nog) geen Bundelz gebruiker worden.

Heb je een smartphone?
De kilometerteller houdt bij hoeveel kilometer je rijdt. In de Bundelz app kan je altijd zien hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Je moet dus ook een smartphone hebben als Bundelz gebruiker.
Het aantal schadevrije jaren staat meestal vermeld op je polisblad. Staat het niet vermeld? Dan kan je het ook zelf berekenen.

Voor elk jaar dat je een autoverzekering hebt tel je 1 schadevrije jaar. Voor elke schade die je geclaimd hebt, trek je er 5 jaar vanaf.

De verzekering achter Bundelz is gebaseerd op de autoverzekering van Nationale-Nederlanden. Je hebt de keuze tussen een WA of een WA Casco (all-risk) verzekering. Bundelz biedt dus geen WA Extra verzekering. Meer informatie over het verschil tussen de dekkingen vind je hier.

Bij een WA dekking ben je voor het volgende verzekerd:
 • Verwondingen die je met je auto aan een ander toebrengt of schade aan de spullen van iemand anders
 • 24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
 • Dekking in het buitenland
Bij een WA Casco dekking ben je ook verzekerd voor:
 • Schade aan je eigen auto door diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met dieren, storm, hagel en joyriding
 • Schade aan je eigen auto door een botsing met een ander voertuig
 • Hulpverlening bij een mechanisch defect aan de auto in het buitenland
 • Twee jaar de nieuwwaarde voor je nieuwe auto
 • Twee jaar de aanschafwaarde van je occasion

De algemene polisvoorvoorwaarden (voor zowel WA, WA Casco en de Schadeverzekering Inzittenden) vind je hier.
De polisvoorwaarden voor de WA verzekering vind je hier.
De polisvoorwaarden voor de WA Casco verzekering vind je hier.

Je kan daarnaast een Schadeverzekering Inzittenden afsluiten. Bij deze aanvullende dekking ben je verzekerd voor:
 • Verwondingen die de bestuurder en passagiers van de auto oplopen door een verkeersongeval, inclusief smartengeld
 • Schade aan de eigendommen van de bestuurder en passagiers, inclusief de bagage in de auto
De polisvoorwaarden voor de Schadeverzekering Inzittenden verzekering vind je hier.

Bekijk ook onze verzekeringskaarten:

Het is mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten. Dit is de Schadeverzekering Inzittenden. Bij deze dekking ben je verzekerd voor:
 • Verwondingen die de bestuurder en passagiers van de auto oplopen door een verkeersongeval, inclusief smartengeld
 • Schade aan de eigendommen van de bestuurder en passagiers, inclusief de bagage in de auto
De Schadeverzekering Inzittenden kost €5 per bundel van 1.000 kilometer. Lees hier de polisvoorwaarden of bekijk de verzekeringskaart.
Stel, je krijgt een auto-ongeluk. Jij en je passagiers raken gewond en spullen in de auto raken beschadigd. Dan stelt de Schadeverzekering Inzittenden je financieel gerust. We keren tot €1.000.000,- uit, afhankelijk van de schade. Ook als je zelf het ongeluk hebt veroorzaakt.

Wat is gedekt?
 • Verwondingen die inzittenden van de auto oplopen door een verkeersongeval, inclusief smartengeld
 • Schade aan de eigendommen van inzittenden, inclusief de bagage in de auto
Wanneer ben je verzekerd?
De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:
 • Als ze zich in de auto bevinden
 • Bij het in- of uitstappen
 • Als ze onderweg tijdelijk uit de auto zijn, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een noodreparatie of om te tanken
Klik hier voor de polisvoorwaarden.

De Bundelz verzekering is een autoverzekering die gebaseerd is op de polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden. Bekijk de polisvoorwaarden hier:

- algemene polisvoorwaarden (voor Wa, WA Casco en Schadeverzekering Inzittenden)
- polisvoorwaarden WA dekking
- polisvoorwaarden WA Casco
- Schadeverzekering Inzittenden


Bekijk hier de gebruikersovereenkomst van de kilometerteller.

Het polisblad en de groene kaart worden per mail toegestuurd. Deze kan je eventueel zelf printen.
Let op: het is in Nederland niet verplicht om een groene kaart in de auto te hebben. In het buitenland kan het wel verplicht zijn om een groene kaart in de auto te hebben.
Ja, je auto is ook verzekerd als hij stil staat. Voor een stilstaande auto gelden de voorwaarden zoals die omschreven staan in de standaard polisvoorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat stormschade aan je auto verzekerd is als je de module Casco gesloten hebt.

Bij een Schadeverzekering Inzittenden zijn de bestuurder en de passagiers ook verzekerd als ze onderweg tijdelijk uit de auto zijn. Dan gelden de voorwaarden zoals beschreven in de polisvoorwaarden.
Wat vervelend dat je schade hebt. We gaan je zo goed mogelijk helpen. Onze partner Intrasurance handelt de schade voor je af. Om hen te bereiken kan je bellen naar een van de volgende telefoonnummers:

Tijdens kantoortijden: 070-513 333 6

Buiten kantoortijden NL: 0900-8840

Buiten Nederland (Europa): +31 88 66 33 333
Je kan helaas geen Bundelz autoverzekering afsluiten voor een oldtimer. Hoewel oldtimers over het algemeen niet zoveel kilometers rijden, hebben ze toch een ander risico dan gewone auto’s. Je kan het beste een speciale oldtimer verzekering afsluiten.


Kosten, geldigheid en opzeggen Bundelz

Je koopt een bundel van 1.000 kilometer. Welke bundel je kiest, is afhankelijk van je aantal schadevrije jaren en van de dekking die het beste bij jou past.

Heb je 8 of meer schadevrije jaren?
Dan kost een bundel met WA dekking €50 en een bundel met WA Casco dekking (all risk) €70.

Heb je minder dan 8 schadevrije jaren?
Dan kost een bundel met WA dekking €70 en een bundel met WA Casco dekking (all risk) €90.


De Schadeverzekering Inzittenden kost voor iedereen €5 per bundel. De eenmalige aansluitkosten zijn €20.
Bij Bundelz koop je een bundel van 1.000 kilometer. Heb je 1.000 kilometer greden, dan wordt je bundel automatisch verlengd. Dit is omdat we willen voorkomen dat je per ongeluk onverzekerd rondrijdt. Je betaalt Bundelz per automatische incasso en ontvangt vooraf een bericht als we de volgende bundel bij je incasseren.
Een bundel is 12 maanden geldig. Heb je na 12 maanden minder dan 1.000 kilometer gereden, dan vervallen de kilometers die nog in je bundel zitten. Je krijgt dan automatisch een nieuwe bundel.
Als je binnen 12 maanden nog geen 1.000 kilometer hebt gereden, start een volgende bundel. Je krijgt vooraf per e-mail een bericht over de incasso van je nieuwe bundel.
Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl en vermeld je naam, polisnummer en de datum waarop jij wilt stoppen met Bundelz. We zetten dan de automatische incasso stop. Je beëindigt dan je Bundelz verzekering, want je kan Bundelz alleen maar via automatische incasso betalen. Let op: sluit wel op tijd een andere autoverzekering af. We betalen je het aantal kilometers dat nog in je bundel zit, naar rato terug. Als je binnen 7 dagen opzegt nadat je nieuwe bundel automatisch is ingegaan, dan krijg je het volledige bedrag van je nieuwe bundel terug.


De kilometerteller

We adviseren je om de kilometerteller in je auto te plaatsen zodra je deze ontvangt, maar in ieder geval een aantal dagen voordat de Bundelz verzekering ingaat. Download van tevoren de Bundelz app, die heb je namelijk nodig om de kilometerteller te installeren.

De dekking op jouw verzekering start pas vanaf het moment dat de kilometerteller volgens onze administratie correct is geïnstalleerd. De kilometerstand wordt pas bijgehouden op de dag dat de verzekering ingaat.
Je kan de kilometerteller installeren met de Bundelz app. Download dus eerst de app voordat je de kilometerteller gaat installeren. Als je de app voor het eerst opent, neemt de app je stapsgewijs mee door het installatieproces.  

In de app kan je zien of de kilometerteller contact maakt met je auto. Ga in de app naar ‘Menu’ en klik op ‘Diagnose.’

Nadat je de kilometerteller hebt geïnstalleerd, ontvang je bovendien binnen 24 uur een sms ter bevestiging. Heb je na 24 uur de sms niet gehad of zie je in de app dat de kilometerteller geen contact maakt met je auto? Bel dan naar 070 513 333 6 (optie 1). We helpen je graag!

In de Bundelz app kan je precies zien hoeveel kilometer je hebt verbruikt. Zo weet je altijd en overal hoeveel kilometer er nog in je bundel zit.
Slimme apparaten verzamelen informatie. Zo ook de kilometerteller die je voor Bundelz in je auto hebt. We hechten veel waarde aan privacy. De kilometerteller registreert het aantal kilometers dat je rijdt. Logisch, want dat is de basis voor je prepaid autoverzekering.

De kilometerteller in je auto levert ons standaard meer informatie bij dan alleen de kilometers. Het gaat om de GPS-locatie (lengte, breedte, richting, hoogte en snelheid), motormanagement (rotaties per minuut, snelheid en hodometers), en acceleratie (zijdelings, lengterichting en verticaal). Deze informatie hebben we wel tot onze beschikking, maar niet nodig voor je Bundelz verzekering. Het helpt ons het product te kunnen verbeteren. We gebruiken de data alleen anoniem voor het maken van analyses. En natuurlijk delen Nationale-Nederlanden en Vodafone deze data op geen enkele manier met anderen.

Bekijk hier de gebruikersovereenkomst van de kilometerteller.
Als je auto naar de garage gaat voor een beurt of onderhoud, kan het zijn dat de automonteur de OBD poort (waar de kilometerteller in zit) nodig heeft om motormanagement informatie uit te lezen. Hij verwijdert dan de kilometerteller. Bij Bundelz krijgen we dan direct een signaal dat deze verwijderd is. Jij krijgt automatisch een aantal berichten met het verzoek de kilometerteller terug te plaatsen.

Om deze meldingen te voorkomen en om ons te laten weten dat je auto in de garage staat, moet je de app in ‘Garagemodus’ zetten. Je vindt de garagemodus in het menu van de app bij ‘speciale modus.’ Zet de garagemodus weer uit als je je auto ophaalt uit de garage.
Ja, je krijgt een sms binnen 24 uur nadat je de kilometerteller hebt geïnstalleerd. Je kan ook in de app kijken bij ‘Diagnose’ of de kilometerteller contact maakt met de app. Gaat er iets mis? Mail naar hallo@bundelz.nl.


Kritische vragen

Bundelz is de eerste prepaid autoverzekering van Nederland en supernieuw. In plaats van Bundelz pas op de markt te brengen als we de dienst volledig ontwikkeld hebben naar onze eigen inzichten, zijn we begonnen met een product waar nog wat aan gesleuteld kan worden.

Waarom doen we dat eigenlijk? Omdat we willen leren van af&toe rijders en Bundelz samen met hen willen ontwikkelen. Want wij kunnen wel leuk zo'n nieuwe autoverzekering bedenken, maar wat vinden af&toe rijders daar eigenlijk van? Waar hebben zij behoefte aan en hoe kan Bundelz hen daar het beste bij helpen?

Stap voor stap ontwikkelen we Bundelz verder met de feedback van onze klanten. Als Bundelz een succes blijkt, lanceren we de eerste prepaid autoverzekering van Nederland medio 2018 groots op de markt.
Bundelz is een prepaid autoverzekering, speciaal voor de autobezitter die minder dan 100 km per week rijdt: de af&toe rijder. De af&toe rijder rijdt maar af&toe, maar betaalt net zoveel als iemand die vaak rijdt. Dat vonden wij niet eerlijk. Met Bundelz betaal je daarom alleen voor wat je gebruikt. Als af&toe rijder ben je daardoor goedkoper uit. 

Als je geen af&toe rijder bent, ben je met Bundelz niet goedkoper uit. Je kan dan beter een reguliere autoverzekering afsluiten. 
We begrijpen dat een eigen risico altijd een domper is bij schade. Maar wij denken dat de af&toe rijder bijna nooit schade heeft en dus geen eigen risico hoeft te betalen. En het goede nieuws is: door het eigen risico van €500,- (€150,- voor ruitschade) kunnen we de prijs van een bundel laag houden. Af&toe rijders zijn daardoor goedkoper uit.
We willen Bundelz eenvoudig houden. Daarom kies je bij Bundelz uit WA of WA Casco en eventueel een Schadeverzekering Inzittenden.
Nee, wat van jou is, is van jou. Je behoudt de opgebouwde schadevrije jaren en bouwt ze gewoon op terwijl je bij Bundelz verzekerd bent. Krijg je schade, dan verlies je 5 schadevrije jaren per schadeclaim. Dat geldt voor iedere autoverzekering in Nederland.

We houden je schadevrije jaren bij in de landelijke database (Roy-data) waar alle verzekeraars de schadevrije jaren van hun klanten in bijhouden. Als je stopt met Bundelz en een andere verzekering afsluit, kan je nieuwe verzekeraar in die database je aantal schadevrije jaren opvragen.
Ja, zonder de kilometerteller kunnen wij onze dienst niet uitvoeren en kan je dus geen Bundelz verzekering afsluiten. Met de kilometerteller weet je altijd hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt en weten wij wanneer we je bundel moeten verlengen. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.

Je krijgt de kilometerteller opgestuurd nadat je je hebt aangemeld. Stop je met Bundelz? Dan vragen wij je om de kilometerteller terug te sturen.
Wij vinden je privacy heel belangrijk. Daarom gaan we er zorgvuldig mee om.

Persoonsgegevens
Jouw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij je een dienst van ons afneemt. Als Bundelz werken wij samen met Vodafone, Clifford en Intrasurance.

Wij delen jouw gegevens niet met derden die geen diensten in samenwerking met ons aanbieden. In enkele gevallen kunnen jouw gegevens intern gedeeld worden. Hierbij zijn onze werknemers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Bekijk hier ons privacystatement.

De kilometerteller
De kilometerteller registreert het aantal kilometers dat je rijdt. Logisch, want dat is de basis voor je prepaid autoverzekering.

Daarnaast geeft de kilometerteller in je auto ons andere rij-data. Deze informatie hebben we wel tot onze beschikking, maar niet nodig voor je Bundelz verzekering. Het gaat bijvoorbeeld om de GPS-locatie (lengte, breedte, richting, hoogte en snelheid), motormanagement (rotaties per minuut, snelheid en hodometers) en acceleratie (zijdelings, lengterichting en verticaal).  

We gebruiken de data alleen anoniem voor het maken van analyses. Daarmee kunnen we namelijk ons product verbeteren. We delen de data op geen enkele manier met anderen, want we hechten veel waarde aan jouw privacy.

Bekijk hier de gebruikersovereenkomst van de kilometerteller.


Over de Bundelz app

De kilometerteller houdt bij hoeveel kilometer je rijdt. In de Bundelz app kan je altijd zien hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Zo weet je precies wanneer jouw nieuwe bundel in gaat. Ook helpt de app je met het installeren van de kilometerteller.
Als je auto naar de garage gaat voor een beurt of onderhoud, kan het zijn dat de automonteur de OBD poort (waar de kilometerteller in zit) nodig heeft om motormanagement informatie uit te lezen. Hij verwijdert dan de kilometerteller. Bij Bundelz krijgen we dan direct een signaal dat deze verwijderd is. Jij krijgt automatisch een aantal berichten met het verzoek de kilometerteller terug te plaatsen.

Om deze meldingen te voorkomen en om ons te laten weten dat je auto in de garage staat, moet je de app voor een bepaalde tijd in ‘Garagemodus’ zetten. Je vindt de garagemodus in het menu van de app bij ‘speciale modus.’
Wij raden aan om je wachtwoord direct te veranderen nadat je voor het eerst bent ingelogd. Ga in de app naar ‘Menu’ en klik op ‘Account.’ Klik op het slotje en wijzig je wachtwoord.
De eerste keer dat je rijdt nadat je Bundelz verzekering is ingegaan, kan het even duren voordat je kilometertegoed in de app wordt bijgewerkt. Vaak helpt het om de app af te sluiten en opnieuw op te starten. Zie je na 48 uur nog niet hoeveel kilometer je hebt gereden? Stuur een mail naar hallo@bundelz.nl.
De SOS knop kan je gebruiken voor eerste hulp bij diefstal als je auto is gestolen.

We zijn deze dienst aan het testen. Als blijkt dat af&toe rijders de dienst waardevol vinden, dan blijft de dienst bestaan. Als af&toe rijders aangeven dat ze er geen behoefte aan hebben, kan het zijn dat de dienst wordt gestopt. We horen graag wat je ervan vindt!
Je ontvangt ongeveer twee weken vóór de startdatum van je Bundelz verzekering je inloggegevens voor de app. Je ontvangt ze op het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven voor Bundelz. Heb je 3 dagen voor je startdatum nog geen inloggegevens ontvangen? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.
Weet je nog wel je gebruikersnaam? Probeer dan eerst de ‘wachtwoord vergeten’ functie, ook als je voor de eerste keer probeert in te loggen. Verander direct je wachtwoord zodra je ingelogd bent in de app.

Kan je ook niet inloggen met je nieuwe wachtwoord of ben je je gebruikersnaam vergeten? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.
Sluit de app af, start hem op en probeer het opnieuw. Lukt het nog niet? Verwijder dan de app van je telefoon. Download de app vervolgens weer uit de Appstore (iOS) of Playstore (Android). Slaag je er nog niet in om de kilometerteller te installeren? Bel dan naar 070 513 333 6 (optie 1). Wij helpen je dan stap voor stap met de installatie van de kilometerteller.
Als jij je bundel hebt verbruikt, krijg je meteen een nieuwe. Zo rijd je nooit onverzekerd rond. Het systeem heeft even tijd nodig om aan de app door te geven dat je een nieuwe bundel hebt gekregen. Daarom kan het zijn dat je kilometertegoed een korte tijd in de min staat. De kilometers die je dan verbruikt, worden op je nieuwe bundel ingehouden.

Maak je geen zorgen, je bent altijd verzekerd met Bundelz!