Garantie

Zorgeloos rijden met onze garantie

Onze garantie: altijd verzekerd, maximaal 7 bundels betalen


  • Eerlijk - We snappen dat er iets kan gebeuren waardoor je jouw auto plotseling meer gaat gebruiken. Met onze garantie hoef je niet bang te zijn voor hoge kosten. Je betaalt maximaal 7 bundels per jaar. Rij je meer? Die kilometers hoef je niet te betalen. Je bent natuurlijk wel áltijd verzekerd.

  • Wel de lusten, niet de lasten - Rij je net zo weinig als je van tevoren had bedacht? Dan bespaar je met Bundelz. Rij je onverwachts toch meer dan 7.000 kilometer? Met onze '7-bundel-garantie' betaal je op jaarbasis ongeveer net zoveel geld als bij een reguliere autoverzekering. Je betaalt dus nooit teveel, maar als je weinig rijdt betaal je nog veel minder! 

  • Eenvoudig - Wij houden voor je bij hoeveel bundels je hebt verbruikt en geven je een seintje als de garantie in werking treedt. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Je blijft gewoon goed verzekerd. 

Zo werkt het in de praktijk

Piet schat in dat hij 5.000 kilometer per jaar rijdt en sluit op 1 september 2018 een Bundelz verzekering af. Onverwachts rijdt hij in het jaar erna toch bijna 10.000 kilometer.

Op 28 juli 2019 heeft hij inmiddels al 7.000 kilometer gereden en gaat zijn 8e bundel in. Voor de 8e bundel worden geen kosten in rekening gebracht, omdat deze nog binnen hetzelfde verzekeringsjaar valt. Dat geldt ook voor de 9e bundel, die op 29 augustus, dus nog nét vóór 1 september 2019 is ingaan. Pas op 1 september 2019 begint de telling opnieuw.

De eerste bundel die na 1 september start, moet hij weer betalen. Piet's eerstvolgende bundel is ingegaan op 17 oktober. Deze betaalt hij dus weer gewoon.
Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen

Dit zeggen de klanten van Bundelz

visual
83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?