Lees de ervaringen van Bundelz klanten

Twijfel je nog over Bundelz Autoverzekering? Lees hieronder de verhalen van klanten. Of bekijk de recensies op onze Facebook pagina!
Heb je vragen over Bundelz? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Klik hier voor alle contactopties.

"Bundelz werkt met bekende partijen"

Jean Pierre (58): "Ik ging niet meteen overstag. Eerst las ik enkele recensies van klanten. En dat Bundelz samenwerkt met Nationale-Nederlanden en KwikFit was ook wel een extra bevestiging. Dat zijn bekende partijen, dan weet je dat het goed zit."

"Onze 2e auto is voordelig verzekerd!"

Marc (46): "Betalen naar gebruik is veel eerlijker dan betalen voor bezit. De dongel van TomTom had ik snel geplaatst en Sophie heeft op haar telefoon de Bundelz app geïnstalleerd. Fijn dat we zo een behoorlijk bedrag kunnen besparen op onze 2e auto!"

“Bundelz gedoe? Nee hoor, helemaal niet!”

Joke (77) en Rein (81) vinden het soms lastig om alle digitale ontwikkelingen te volgen. Maar dat hield ze niet tegen om onze digitale verzekering af te sluiten. “We konden geld besparen, dus hebben we ons er toch in verdiept. Dat digitale gebeuren was even wennen, maar nu is echt appeltje eitje. Het bleek helemaal niet ingewikkeld te zijn!”

"Deze verzekering is heel transparant"

Hans (66): "Ik zag een advertentie over een autoverzekering die je alleen betaalt als je de auto gebruikt. ‘Dit lijkt te mooi om waar te zijn’ dacht ik nog. De naam Nationale-Nederlanden gaf me wel vertrouwen. En de klantenservice nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden."

Dit zeggen de klanten van Bundelz

visual
83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?

Bundelz is een initiatief van:

Alle voordelen van Bundelz

Betaal voor gebruik

Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt.

Altijd inzicht in je kilometertegoed

Onze kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt. In de Bundelz app zie je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt.

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Als je bundel op is, start de volgende automatisch. Je rijdt dus nooit onverzekerd rond. Je bent ook verzekerd als je stil staat.

Betaal nooit teveel

Ga je onverwacht veel meer rijden? Geen paniek! Je betaalt per verzekeringsjaar nooit meer dan 7 bundels, ongeacht hoeveel je rijdt.

Bereken prijs per 1.000 km Start vandaag nog met besparen
Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading