Over ons

Waarom Bundelz

Er zijn heel veel verschillende autoverzekeringen. Bij alle autoverzekeringen betaal je een vast bedrag. Of je nu veel of weinig rijdt. Dat vinden wij niet eerlijk.

We geloven in betalen voor wat je gebruikt. Dat is de gedachte achter Bundelz, de eerste prepaid autoverzekering in Nederland voor iedereen die niet meer dan 100 km per week rijdt. De af&toe rijder.

Unieke samenwerking

Bundelz is een unieke samenwerking tussen vier Nederlandse bedrijven van naam. De verzekering is bedacht en ontwikkeld door Sparklab (Nationale-Nederlanden), Vodafone levert vanuit IoT de kilometerteller en de app, Clifford ondersteunt de dienstverlening als National Service Provider van Vodafone en de verzekeringsadministratie is in goede handen bij Intrasurance.

Meer weten? Kijk dan op: www.nn.nl/sparklab

Goed op weg

Bundelz is er voor én door de af&toe rijder. Want, wij kunnen leuk een nieuwe autoverzekering bedenken, maar we willen wel weten of we goed op weg zijn. Leren van ervaringen van af&toe rijders is nodig om Bundelz stap voor stap te laten groeien. Zo zetten we samen een eerlijke autoverzekering neer die staat als een huis. Meld je hier aan.

Contact

Caballerofabriek
Saturnusstraat 60 - Unit 69
2516 AH Den Haag
Mail: hallo@bundelz.nl
Telefoon: 070 – 513 33 36

Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met:
Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met: