Over ons

Contactgegevens

Caballerofabriek
Saturnusstraat 60 - Unit 69
2516 AH Den Haag
Mail: hallo@bundelz.nl
Telefoon: 070 – 513 33 36

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij de hele dag gesloten.

Als je ons belt kun je kiezen uit de volgende opties:
1. schade melden
2. technische hulp bij het plaatsen van de kilometerteller
3. alle overige vragen over Bundelz

Unieke samenwerking

Bundelz is een unieke samenwerking tussen vier Nederlandse bedrijven van naam. De verzekering is bedacht en ontwikkeld door Sparklab (Nationale-Nederlanden), Vodafone levert vanuit IoT de kilometerteller en de app, Clifford ondersteunt de dienstverlening als National Service Provider van Vodafone en de verzekeringsadministratie is in goede handen bij Intrasurance.

Meer weten? Kijk dan op: www.nn.nl/sparklab

Goed op weg

Bundelz is er voor én door de af&toe rijder. Want, wij kunnen leuk een nieuwe autoverzekering bedenken, maar we willen wel weten of we goed op weg zijn. Leren van ervaringen van af&toe rijders is nodig om Bundelz stap voor stap te laten groeien. Zo zetten we samen een eerlijke autoverzekering neer die staat als een huis. Meld je hier aan.

Waarom Bundelz

Er zijn heel veel verschillende autoverzekeringen. Bij alle autoverzekeringen betaal je een vast bedrag. Of je nu veel of weinig rijdt. Dat vinden wij niet eerlijk.

We geloven in betalen voor wat je gebruikt. Dat is de gedachte achter Bundelz, de eerste prepaid autoverzekering in Nederland voor automobilisten die niet meer dan 100 km per week rijden.

Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met:
Bundelz is een initiatief van:
Wij werken samen met: