Bundelz stopt. Lees er hier meer over.

Bundelz stopt

De Bundelz Autoverzekering is ontwikkeld in het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Vanwege het succes is deze verzekering doorontwikkeld bij OHRA, ook onderdeel van Nationale-Nederlanden. De OHRA kilometerverzekering vervangt de Bundelz Autoverzekering. Dit betekent dat Bundelz gaat stoppen.

Als je nog steeds weinig rijdt per jaar, dan is de OHRA Kilometerverzekering een oplossing voor jou. Deze verzekering is gebaseerd op de Bundelz autoverzekering. Zo betaal je nog steeds per bundel van 1.000 kilometer en kun je makkelijk in de OHRA App zien hoeveel kilometer je nog over hebt. Een bijkomend voordeel is dat OHRA gebruik maakt van een nieuwe kilometerteller die je niet meer hoeft te synchroniseren. Deze is speciaal ontwikkeld voor de OHRA Kilometerverzekering en zelf makkelijk te installeren. Lees meer over de OHRA Kilometerverzekering.

Heb je nog een Bundelz verzekering?

Dat Bundelz stopt, betekent dat jouw autoverzekering ook stopt. Je krijgt eind november een e-mail van ons over de beëindiging van je verzekering. Daarbij zit ook een voorstel van OHRA voor de vergelijkbare OHRA kilometerverzekering. Tot die tijd blijf je verzekerd zoals je gewend bent en kun je gewoon nieuwe bundels van 1.000 kilometer kopen. Nadat je onze e-mail over de beëindiging hebt ontvangen, kun je nog 2 maanden lang een nieuwe bundel kopen. Na die 2 maanden kan dat niet meer en beëindigen we jouw verzekering op het moment dat je bundel op is of verloopt. Je moet dan zelf een nieuwe verzekering afsluiten, want het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering te hebben. Een vergelijkbare verzekering is de OHRA Kilometerverzekering. Deze sluit je eenvoudig online af.

Geen zorgen, je bent voorlopig nog goed verzekerd! We willen je bedanken dat je klant was bij Bundelz en hopelijk zien we je terug bij OHRA!

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we hieronder al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar hallo@bundelz.nl dan helpen we je graag.

Veelgestelde vragen

Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het persoonlijke aanbod. OHRA heeft geprobeerd een zo'n scherp mogelijk aanbod te doen. Mocht je je niet bij OHRA willen verzekeren, dan kun je uiteraard ergens anders een autoverzekering afsluiten. Het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering te hebben. Op het moment dat jouw verzekering is beeindigd, moet je zelf zorgen voor een andere verzekering.


In de mail die je ontvangen hebt, staat een persoonlijke link. Als je via die link een OHRA Kilometerverzekering afsluit, wordt automatisch jouw Bundelz verzekering beeindigd op de ingangsdatum van jouw nieuwe OHRA Kilometerverzekering. Je ontvangt hiervan een bevestiging van Bundelz. Daarnaast worden de niet gereden kilometers naar rato aan je terugbetaald.


Wat vervelend. Neem contact op met OHRA. Zij helpen je graag verder.


Veel informatie staat in de e-mail die je van ons krijgt of al hebt ontvangen over de beëindiging van je Bundelz-verzekering. Heb je de informatie niet meer of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met OHRA.


Nee. Je mag de kilometerteller houden en hoeft deze niet naar ons op te sturen. Heb je hem niet meer nodig? Dan kun je de kilometerteller weggooien bij het klein elektronisch afval in winkels, zoals de supermarkt of de bouwmarkt.


Veel informatie staat in de e-mail die je van ons krijgt of al hebt ontvangen over de beëindiging van je Bundelz-verzekering. Heb je de informatie niet meer of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via hallo@bundelz.nl.


Het persoonlijke aanbod dat je van OHRA ontvangt is 3 maanden geldig.


Wat vervelend dat je het persoonlijke aanbod niet hebt ontvangen. Neem contact op met OHRA. Zij helpen je graag verder.


Klachten kun je mailen naar hallo@bundelz.nl of melden via bundelz.nl/klachten. Wij doen er alles aan om het probleem op te lossen. Komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht sturen naar het financiële klachteninstituut KifiD. Zij zijn onafhankelijk en helpen jou als je een meningsverschil hebt met ons.


Nee, het is helaas niet meer mogelijk om een kilometerverzekering bij Bundelz af te sluiten. Je kunt wel een vergelijkbare kilometerverzekering afsluiten bij OHRA.


Eind november ontvang je een e-mail van ons met informatie over de beëindiging van je verzekering. Daarbij zit ook een voorstel van OHRA voor de vergelijkbare OHRA Kilometerverzekering. Heb je vragen over de beëindiging van je Bundelz-verzekering? Laat het weten via hallo@bundelz.nl.


Eind november ontvang je een e-mail van ons met informatie over de beëindiging van je verzekering. Daarbij zit ook een voorstel van OHRA voor de vergelijkbare OHRA Kilometerverzekering.


Net als Bundelz werkt de OHRA Kilometerverzekering met bundels van 1.000 kilometer. Je betaalt alleen voor de kilometers die je rijdt. Er zijn ook een paar verschillen. Zo heeft OHRA een vernieuwde kilometerteller. Hierdoor hoef je niet meer 1 keer in de drie weken bij te werken via jouw smartphone. De gereden kilometers worden automatisch bijgehouden. Daarnaast kun je bij OHRA kiezen uit meer dekkingen. Zo kun je ook de dekking WA Plus afsluiten of kiezen voor een van de extra dekkingen. Verder kun je schade bij OHRA gewoon online melden via Mijn OHRA of via de OHRA App. En tot slot: als je een tweede auto bij OHRA verzekert, krijg je daarvoor dezelfde no-claimkorting als voor de eerste. Meer weten over de OHRA Kilometerverzekering? Lees dan meer op de OHRA website hierover.


Ja. Het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering te hebben. Op het moment dat wij jouw verzekering beëindigen, moet je zelf zorgen voor een andere verzekering. De datum waarop jouw Bundelz verzekering afloopt, zie je op het laatste polisblad. Als je een vergelijkbare verzekering zoekt, wacht dan even het aanbod van OHRA af. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere autoverzekering af te sluiten. Je Bundelz verzekering kun je elke dag opzeggen via hallo@bundelz.nl.


Dat Bundelz stopt, betekent dat jouw autoverzekering ook stopt. Je krijgt eindnovember een e-mail van ons over de beëindiging van je verzekering. Tot die tijd blijf je verzekerd zoals je gewend bent en kun je gewoon nieuwe bundels van 1.000 kilometer kopen. Nadat je onze e-mail over de beëindiging hebt ontvangen, kun je nog 2 maanden lang een nieuwe bundel kopen. Na die 2 maanden kan dat niet meer en beëindigen we jouw verzekering op het moment dat je bundel op is of verloopt. Je moet dan zelf een nieuwe verzekering afsluiten, want het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering te hebben. Een vergelijkbare verzekering is de OHRA Kilometerverzekering. Deze sluit je eenvoudig online af.


Tot 2 maanden na het moment dat wij jou een e-mail hebben gestuurd over het beëindigen van je verzekering, kun je nog nieuwe bundels kopen. Na die 2 maanden kan dat niet meer en stopt jouw verzekering op het moment dat je bundel op is of verloopt. De einddatum van jouw polis vind je op het laatste polisblad. Dit polisblad hebben we je gemaild toen je bundel inging.


Je kunt je Bundelz verzekering iedere dag opzeggen. Stuur een e-mail naar hallo@bundelz.nl en vermeld je naam, polisnummer en de datum waarop jij wilt stoppen met Bundelz. We sturen je een bevestiging van de beëindiging van de verzekering en zetten de automatische incasso stop. Let op: sluit wel op tijd een andere autoverzekering af, want een WA-verzekering is in Nederland verplicht!

Zeg je binnen 7 dagen op, nadat je nieuwe bundel automatisch is ingegaan? Dan krijg je het volledige bedrag van je bundel terug. In alle andere gevallen betalen we het aantal niet verbruikte kilometers naar rato terug. De kilometerteller hoef je niet naar ons terug te sturen.


Je blijft verzekerd tot je van ons een e-mail krijgt over de beëindiging van je verzekering. Nadat je deze e-mail hebt ontvangen, kun je nog 2 maanden lang een nieuwe bundel kopen. Na die 2 maanden kan dat niet meer en stopt jouw verzekering op het moment dat je bundel op is of verloopt. De einddatum van jouw bundel vind je op het laatste polisblad. Dit polisblad hebben we je gemaild toen je bundel inging.


De manier waarop je schade meldt bij Bundelz verandert niet. Tijdens kantooruren bel je 070 – 513 33 36 en kies je optie 1. Onze partner Intrasurance helpt je dan snel en vakkundig verder. Wil je je schade buiten kantooruren melden? Op onze schadepagina lees je hoe dat werkt.


Je kunt een wijziging mailen naar hallo@bundelz.nl. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of als je een nieuwe auto hebt.


Jouw schadevrije jaren vind je op het laatste polisblad dat je van Bundelz per e-mail hebt ontvangen toen je bundel inging.


Wil je nog meer weten?

Hoeveel rijd je per jaar?


km per dag
km per jaar

sluiten

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Nog niet helemaal zeker? We helpen je graag!

Heb je vragen of weet je niet zeker of Bundelz bij je past? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Neem contact op Maak je aanvraag later af

Welke aanvullende dekking zou jij graag willen?

Bundelz biedt deze dekkingen nu nog niet aan, maar we zijn altijd in ontwikkeling. Het kan zijn dat we binnenkort extra dekkingen aanbieden. In de tussentijd kun je aanvullende dekkingen vaak los bij een andere verzekeraar verzekeren, terwijl de auto bij Bundelz verzekerd is.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen. Je betaalt namelijk niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. De kilometerteller telt hoeveel jij rijdt. Heb je 1.000 km gereden? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bundel.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen.

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Wil je een herinnering per e-mail ontvangen als jouw huidige verzekering afloopt? Door te klikken op de onderstaande knop, ga je akkoord met het eenmalig versturen van een herinnering. Je ontvangt één maand voordat jouw huidige verzekering afloopt een e-mail.

Vind je Bundelz interessant?

Je staat op het punt om de pagina te verlaten. We horen graag jouw mening om Bundelz te verbeteren.

Kentekenhouder

De kentekenhouder is de eigenaar van de auto. Op het kentekenbewijs staat de naam van de kentekenhouder genoemd. Is de kentekenhouder niet de verzekeringsnemer? Geef dat dan hier aan.

Mail mij de brochure

In de Bundelz brochure vind je de belangrijkste informatie over onze voordelige autoverzekering. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. We sturen de brochure per mail naar je toe.Bekijk hier onze privacystatement

Eigen risico

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden: 
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  1. € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  2. € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.
   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.
 • Kies je ingangsdatum

  Ingangsdatum
  Houd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering. De meeste verzekeraars hebben een opzegtermijn van één maand. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar voor het opzegtermijn van je autoverzekering. 

  Overstapservice
  Na de volgende stap kun je aangeven dat je van onze overstapservice gebruik wilt maken.


  Ok, begrepen

  Je kunt bij Bundelz een autoverzekering afsluiten als je de auto privé gebruikt. Ben je werknemer in loondienst, dan vallen woon-werkverkeer en zakelijke ritten onder privégebruik. Ben je zzp'er? Dan verzekeren wij je auto onder de volgende voorwaarden:

  Ok, begrepen

  Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten die wij maken voor de kilometerteller. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf en het versturen van de kilometerteller per post.


  Ok, begrepen

  We hebben je schadevrije jaren nodig om jouw prijs te berekenen. Je vindt het aantal jaren dat je hebt opgebouwd op je meest recente polisblad. Heb je deze gegevens niet bij de hand? Informeer dan bij jouw huidige autoverzekeraar. 

  Het is belangrijk om meteen het juiste aantal schadevrije jaren op te geven. Zo voorkom je een herberekening van jouw prijs of mogelijk zelfs een opzegging van je verzekering.

  Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op je bundelprijs!


  Ok, begrepen

  Het aantal kilometers is een schatting. Je mag altijd meer of minder rijden dan je aangeeft. Je betaalt niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. Elke bundel heeft dezelfde prijs.


  Ok, begrepen

  Heb je al een Bundelz Autoverzekering en wil je een extra auto verzekeren? Vul een ander e-mailadres in dan het e-mailadres dat bekend is bij Bundelz.


  Ok, begrepen

  Wat is gedekt?

  Wanneer ben je verzekerd?
  De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:

  Je Schadeverzekering Inzittenden wordt gekoppeld aan je bundel. Je betaalt €5 per 1.000 kilometer.

  Wat is gedekt?

  Wa
  Wa-Casco (Allrisk)
  Schade door je auto aan anderen en spullen van anderen
  24 uur per dag hulp bij ongelukken, ook in het buitenland
  Schade door rook, brand, noodweer of dieren op de weg
  Schade door diefstal en joyriding
  Barsten, sterretjes of putjes in je autoruit
  Schade aan je auto, door jou veroorzaakt
  Nieuwwaarde (nieuwe auto)
  2 jaar
  Eigen risico
  €150

  Wat is gedekt?

  Het aantal schades dat wij in een jaar voor jou vergoeden, bepaalt je nieuwe aantal schadevrije jaren. In tabel 1 kun je zien hoeveel schadevrije jaren je terugvalt bij één of meer schades, en welk kortingspercentage bij je nieuwe aantal schadevrije jaren hoort. Je nieuwe kortingspercentage geldt vanaf het eerste verzekeringsjaar na de schadedatum.


  Aantal
  Schadevrije
  Jaren
  Kortingspercentage Je nieuwe aantal schadevrije jaren, bij...
  WA Casco 0 schades 1 schade 2 schade 3 schade 4 schades of meer
  > = 16 80% 80% 17 10 5 0 -5
  15 80% 80% 16 10 5 0 -5
  14 80% 80% 15 9 4 -1 -5
  13 80% 80% 14 8 3 -2 -5
  12 80% 80% 13 7 2 -3 -5
  11 80% 80% 12 6 1 -4 -5
  10 80% 80% 11 5 0 -5 -5
  9 78% 78% 10 4 -1 -5 -5
  8 76% 76% 9 3 -2 -5 -5
  7 74% 74% 8 2 -3 -5 -5
  6 72% 72% 7 1 -4 -5 -5
  5 70% 70% 6 0 -5 -5 -5
  4 67,5% 67,5% 5 -1 -5 -5 -5
  3 65% 65% 4 -2 -5 -5 -5
  2 60% 60% 3 -3 -5 -5 -5
  1 55% 55% 2 -4 -5 -5 -5
  0 50% 50% -5 -5 -5 -5 -5
  -1 45% 45% -5 -5 -5 -5 -5
  -2 35% 35% -1 -5 -5 -5 -5
  -3 25% 25% -2 -5 -5 -5 -5
  -4 15% 15% -3 -5 -5 -5 -5
  -5 0% 0% -4 -5 -5 -5 -5

  Zo berekenen we jouw besparing

  Jouw besparing is gebaseerd op het bedrag dat je tot nu toe bij Bundelz hebt betaald. Hierbij zijn we uitgegaan van jouw gemiddelde bundelprijs en het totaal aantal bundels.

  Dit bedrag hebben we vergeleken met wat jij ongeveer bij een reguliere autoverzekering zou betalen voor dezelfde periode. We zijn hierbij uitgegaan van de premie van Nationale-Nederlanden, de risicodrager van Bundelz.

  Het verschil tussen de premie van een reguliere autoverzekering en jouw totale prijs bij Bundelz is jouw besparing.

  Je auto is (nog) niet geschikt

  Je kunt je auto op dit moment niet verzekeren bij Bundelz, omdat de Bundelz kilometerteller niet geschikt is voor hybride/elektrische auto's We zijn bezig met een oplossing. Wil je dat we je op de hoogte houden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  Naam
  E-mail


  Bekijk hier onze privacystatement

  Smartphones

  Voor Bundelz heb je een smartphone nodig. Hiermee download je de Bundelz app. Een smartphone is een mobiele telefoon met internet en bluetooth. Is je smartphone al een aantal jaar oud? Controleer of je de meest recente softwareversie hebt geïnstalleerd:

  Kilometerteller

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. Zo weten wij wanneer je 1.000 km hebt gereden en een nieuwe bundel nodig hebt. De kilometerteller plaats je eenvoudig in jouw auto met de handleiding in de Bundelz app. Kom je er niet uit? De KwikFit bij jou in de buurt plaatst de kilometerteller gratis in jouw auto. Activeer de kilometerteller na het plaatsen met behulp van de Bundelz app op je smartphone. De activatie wordt stap voor stap uitgelegd.

  Bijwerken

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. De Bundelz app op je smartphone laat zien hoeveel kilometertegoed je nog hebt. Om de kilometerstand in de Bundelz app bij te werken, moet je de Bundelz app op je smartphone verbinden met de kilometerteller in je auto. Je dient dit minimaal één keer in de drie weken te doen. Zo zie je precies hoeveel kilometer er nog in je bundel zit. En weten wij wanneer je een nieuwe bundel nodig hebt.