“Bundelz is echt heel simpel én veel eerlijker”

Frans (61) en Janny (59) uit Maassluis zijn sinds vorig jaar klant bij Bundelz. Ze werden door hun zoon geattendeerd op een advertentie via Facebook en zijn zich er samen in gaan verdiepen. Omdat ze erg enthousiast zijn willen ze graag vertellen over hun ervaringen.

Eerlijk
Janny: “Toen onze zoon die advertentie liet zien zijn we ons op de website eens gaan oriënteren hoe dat werkt met Bundelz. We rijden niet veel meer met onze auto, ik denk nog maar 3.000 kilometer per jaar. We reizen eigenlijk veel liever met de bus of de trein. Omdat onze auto veel stil staat vonden wij dat Bundelz onze auto op een eerlijkere manier verzekert.”

Flinke besparing
Het echtpaar had voorheen een vrij dure autoverzekering voordat ze overstapten. Omdat ze bij Bundelz alleen betalen voor gebruik gingen ze ineens veel geld besparen. “Bij Bundelz betalen we alleen voor de gereden kilometers. Dat past veel beter bij ons. Vorig jaar betaalden we voor 3 bundels slechts € 150. Voor onze oude verzekering waren we ruim € 400 per jaar kwijt. Dat scheelt echt enorm!” vertelt Frans.

Fluitje van een cent
Frans vervolgt: “Bundelz is een nieuw soort autoverzekering. Omdat je niet per maand betaalt maar alleen voor de gereden kilometers moet je een klein dongeltje in je auto hebben. Dat leek me erg ingewikkeld, maar het is echt een fluitje van een cent. We kregen deze dongel netjes per post toegestuurd, met een leuk kaartje erbij. De app op mijn smartphone toonde een plaatje van mijn auto en gaf precies aan waar ik die Bundelz kilometerteller moest plaatsen. Ik had de boel binnen 10 minuten aangesloten.”

Een nieuwe bundel
Janny vond het wel nog een beetje spannend hoe het proces zou verlopen als ze de 1.000 km hadden bereikt. Maar dat gevoel werd snel weggenomen: “We kregen keurig een bericht in de app dat we aan een nieuwe bundel van 1.000 km begonnen. Via de mail ontvingen we ook nog een bevestiging samen met de bijbehorende nieuwe polis en groene kaart. En de automatische incasso ging ook goed. Het verliep eigenlijk allemaal heel soepel. Wij zijn erg blij met deze verzekering!”


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen