Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Alles over auto's

Wil je weten wat je moet doen in bepaalde situaties? Of hoe je de auto moet onderhouden? Lees in deze blogs alles wat je moet weten over auto's, verzekeringen en andere zaken. 

Accu van je auto leeg? We helpen je weer op weg!

Bundelz

Een lege accu van de auto is erg vervelend. Je ontdekt het pas op het moment dat de auto niet start. Er zijn verschillende manieren waarop je accu leegloopt. Wat deze zijn en hoe je een lege accu kunt voorkomen, lees je hier.

Koelvloeistof: welke soort moet er in mijn auto?

Bundelz

Koelvloeistof voor de auto houdt de motor op de juiste temperatuur. Zonder koelvloeistof raakt de motor oververhit. Houd de vloeistof daarom goed in de gaten. Bijvullen kun je eenvoudig zelf doen. We vertellen je alles over koelvloeistof voor jouw auto.

Het schorsen van je auto als je deze lange tijd niet gebruikt

Bundelz

Gebruik je een periode jouw voertuig niet? Dan kun je ervoor kiezen om jouw voertuig te schorsen. Het voordeel van een schorsing is dat je gedurende deze periode niet hoeft te voldoen aan de APK-plicht, de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en de motorrijtuigenbelasting. Dat scheelt in de kosten.

Auto of kenteken overschrijven: zet de auto op jouw naam

Bundelz

Je hebt een nieuwe of andere auto gekocht en je wilt uiteraard zo snel mogelijk de weg op. De auto moet je overschrijven zodat het kenteken op naam wordt gezet. Wat moet je regelen?