I.v.m. een technische storing zijn we telefonisch niet bereikbaar. Heb je een vraag? Kijk bij Vraag & Antwoord of mail naar hallo@bundelz.nl.
Bundelz stopt. Lees er hier meer over.

Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Wanneer gebruik je welke autoverlichting?

Bundelz
Dimlicht, groot licht, mistlicht: je hebt veel keuze voor autoverlichting terwijl je aan het rijden bent. Weet jij wanneer je welk soort verlichting moet gebruiken? We vertellen je welk auto licht je wanneer nodig hebt.

Lees verder

Hoe moet ik motorolie bijvullen?

Bundelz
De olie in jouw auto heeft een belangrijke functie. De motorolie zorgt dat de draaiende onderdelen gesmeerd blijven. Maar daarnaast beschermt, reinigt en koelt olie de motor ook. We vertellen je alles over motorolie, het oliepeil en hoe je de olie bijvult.

Lees verder

De juiste bandenspanning voor je auto: zo doe je dat

Bundelz
Bandenspanning: er wordt vaak over gesproken, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Wil je meer weten over bandenspanning controleren en meten of over het oppompen van je autobanden? We vertellen je alles over de bandenspanning van je auto.

Lees verder

Een kilometerverzekering voor je auto: hoe werkt dat?

Bundelz
Een kilometerverzekering voor je auto kan voordelig zijn als je weinig rijdt. Een kilometerverzekering is een autoverzekering per kilometer. Hoe minder kilometers je rijdt, hoe lager de premie is van de autoverzekering. We vertellen je hoe een kilometerverzekering werkt.

Lees verder

Zo werken schadevrije jaren bij je autoverzekering

Bundelz
Schadevrije jaren bouw je op bij je autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de no-claimkorting is en hoe lager je premie. Je kunt de schadevrije jaren eenvoudig zelf berekenen. Lees er alles over.

Lees verder

Remvloeistof: wanneer moet ik het vervangen?

Bundelz
Het remsysteem van jouw auto werkt met remvloeistof. De remvloeistof oefent druk uit op de remschijven. We vertellen je alles over remvloeistof voor jouw auto.

Lees verder

Wanneer mag je toeteren in het verkeer?

Bundelz
Een auto moet een claxon hebben. Maar je mag niet zomaar claxonneren, ofwel toeteren. We vertellen je over de regels van een claxon. Zo voorkom je een hoge boete.

Lees verder

De groene kaart voor jouw auto

Bundelz
De groene kaart is in sommige landen verplicht om mee te nemen tijdens het rijden. Op de groene kaart staan de verzekeringsgegevens van jouw autoverzekering. We leggen je uit hoe de groene kaart werkt en of het nu wel of niet verplicht is.

Lees verder

Winterbanden: wanneer wissel je de banden?

Bundelz
Sneeuw, ijzel, regen en kou. In de winter is het wegdek glad en nat. Met winterse weersomstandigheden zijn winterbanden verstandig. Hierdoor heb je meer grip op de weg, waardoor je veiliger rijdt. We vertellen je meer over winterbanden.

Lees verder

APK: alles wat je wilt weten over de keuring

Bundelz
Vervalt jouw APK binnenkort? Of wil je weten wanneer jouw auto gekeurd moet worden? Laat de auto keuren bij een RDW erkend bedrijf voor de vervaldatum en voorkom een boete. We vertellen je hoe het zit.

Lees verder

Stormschade aan jouw auto? Dit krijg je vergoed

Bundelz
Een omgevallen boom, rondvliegende dakpannen en grote hagelstenen. Na een storm is er vaak veel schade aan auto’s. Bij een WA Extra en WA Casco dekking ben je verzekerd voor stormschade aan jouw auto. Bij schade door noodweer val je niet terug in schadevrije jaren, maar moet je wel het eigen risico betalen. We vertellen je hoe het zit.

Lees verder

Welke dekking kies jij voor je autoverzekering?

Bundelz
Bij het aanvragen van een autoverzekering heb je keuze uit verschillende dekkingen: WA, WA Extra en WA Casco (all risk). De dekking kies je aan de hand van het bouwjaar en de dagwaarde van de auto. We vertellen je wanneer je welke dekking nodig hebt.

Lees verder

Jouw auto uitlenen: mag dat van je verzekeraar?

Bundelz
De buurvrouw die snel een boodschap wilt doen, je zoon die een auto nodig heeft. Het is makkelijk om jouw auto even uit te lenen aan familie, vrienden en buren. Maar als er iets gebeurt, dan zijn de gevolgen van een eventuele schade voor jouw rekening. We vertellen je hoe dit zit.

Lees verder

Wanneer mag het mistlicht aan?

Bundelz
In de auto kun je kiezen uit verschillende soorten verlichting. Zo ook het mistlicht. Maar hoe herken je het en wanneer mag je een mistlamp gebruiken? Wij leggen uit hoe je goed verlicht en veilig rijdt bij slecht zicht.

Lees verder

Wegenbelasting berekenen en betalen

Bundelz
Je hebt een nieuwe auto gekocht of een ander voertuig op het oog en je wilt weten wat je hiervoor aan belasting moet betalen. Het bedrag dat je kwijt bent aan wegenbelasting kan nogal verschillen per auto. Hoe dat zit, leggen wij je uit.

Lees verder

Houd jouw accu in conditie met een druppellader

Bundelz
Als een auto een lange tijd niet wordt gebruikt, dan ontlaadt de accu en treedt er slijtage op. De druppellader verlengt de levensduur door het continu langzaam opladen van de accu. Je autoaccu hoef je dan minder snel te vervangen. We vertellen je meer over deze acculader die de accu in een goede conditie houdt!

Lees verder

Geluiden van jouw auto: wat is de oorzaak?

Bundelz
Een auto maakt altijd geluid. Maar hoor je geluid dat er normaal niet is? Zet de radio en ventilatie zacht en ga op onderzoek uit waar het geluid vandaan komt. De oorzaken van het geluid hebben we voor je op een rij gezet.

Lees verder

Ruitenwisservloeistof controleren en bijvullen: zo doe je dat

Bundelz
Is jouw auto vuil? Ruitenwisservloeistof gebruik je om de voor- en achterruit van je auto te reinigen tijdens het rijden. De ruitenvloeistof wordt op de ruit gesproeid en de ruitenwissers zorgen ervoor dat het vuil van de ruit wordt gewist. Zo kun je weer met volledig zicht veilig de weg op.

Lees verder

Dit moet je doen als jouw kenteken verloren of gestolen is

Bundelz
Het kan zo maar gebeuren dat een of allebei je kentenplaten weg zijn. Van de auto gevallen tijdens het rijden, of misschien wel gestolen. Zonder kentekenplaat mag je niet rijden. We leggen je uit wat je moet doen als je kenteken kwijt is.

Lees verder

Accu van je auto leeg? We helpen je weer op weg!

Bundelz
Een lege accu van de auto is erg vervelend. Je ontdekt het pas op het moment dat de auto niet start. Er zijn verschillende manieren waarop je accu leegloopt. Wat deze zijn en hoe je een lege accu kunt voorkomen, lees je hier.

Lees verder

Koelvloeistof: welke soort moet er in mijn auto?

Bundelz
Koelvloeistof voor de auto houdt de motor op de juiste temperatuur. Zonder koelvloeistof raakt de motor oververhit. Houd de vloeistof daarom goed in de gaten. Bijvullen kun je eenvoudig zelf doen. We vertellen je alles over koelvloeistof voor jouw auto.

Lees verder

Het schorsen van je auto als je deze lange tijd niet gebruikt

Bundelz
Gebruik je een periode jouw voertuig niet? Dan kun je ervoor kiezen om jouw voertuig te schorsen. Het voordeel van een schorsing is dat je gedurende deze periode niet hoeft te voldoen aan de APK-plicht, de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en de motorrijtuigenbelasting. Dat scheelt in de kosten.

Lees verder

Auto of kenteken overschrijven: zet de auto op jouw naam

Bundelz
Je hebt een nieuwe of andere auto gekocht en je wilt uiteraard zo snel mogelijk de weg op. De auto moet je overschrijven zodat het kenteken op naam wordt gezet. Wat moet je regelen?

Lees verder

Wil je nog meer weten?

Hoeveel rijd je per jaar?


km per dag
km per jaar

sluiten

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Nog niet helemaal zeker? We helpen je graag!

Heb je vragen of weet je niet zeker of Bundelz bij je past? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Neem contact op Maak je aanvraag later af

Welke aanvullende dekking zou jij graag willen?

Bundelz biedt deze dekkingen nu nog niet aan, maar we zijn altijd in ontwikkeling. Het kan zijn dat we binnenkort extra dekkingen aanbieden. In de tussentijd kun je aanvullende dekkingen vaak los bij een andere verzekeraar verzekeren, terwijl de auto bij Bundelz verzekerd is.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen. Je betaalt namelijk niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. De kilometerteller telt hoeveel jij rijdt. Heb je 1.000 km gereden? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bundel.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen.

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Wil je een herinnering per e-mail ontvangen als jouw huidige verzekering afloopt? Door te klikken op de onderstaande knop, ga je akkoord met het eenmalig versturen van een herinnering. Je ontvangt één maand voordat jouw huidige verzekering afloopt een e-mail.

Vind je Bundelz interessant?

Je staat op het punt om de pagina te verlaten. We horen graag jouw mening om Bundelz te verbeteren.

Kentekenhouder

De kentekenhouder is de eigenaar van de auto. Op het kentekenbewijs staat de naam van de kentekenhouder genoemd. Is de kentekenhouder niet de verzekeringsnemer? Geef dat dan hier aan.

Mail mij de brochure

In de Bundelz brochure vind je de belangrijkste informatie over onze voordelige autoverzekering. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. We sturen de brochure per mail naar je toe.Bekijk hier onze privacystatement

Eigen risico

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden: 
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  1. € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  2. € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.
   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.
 • Kies je ingangsdatum

  Ingangsdatum
  Houd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering. De meeste verzekeraars hebben een opzegtermijn van één maand. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar voor het opzegtermijn van je autoverzekering. 

  Overstapservice
  Na de volgende stap kun je aangeven dat je van onze overstapservice gebruik wilt maken.


  Ok, begrepen

  Je kunt bij Bundelz een autoverzekering afsluiten als je de auto privé gebruikt. Ben je werknemer in loondienst, dan vallen woon-werkverkeer en zakelijke ritten onder privégebruik. Ben je zzp'er? Dan verzekeren wij je auto onder de volgende voorwaarden:

  Ok, begrepen

  Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten die wij maken voor de kilometerteller. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf en het versturen van de kilometerteller per post.


  Ok, begrepen

  We hebben je schadevrije jaren nodig om jouw prijs te berekenen. Je vindt het aantal jaren dat je hebt opgebouwd op je meest recente polisblad. Heb je deze gegevens niet bij de hand? Informeer dan bij jouw huidige autoverzekeraar. 

  Het is belangrijk om meteen het juiste aantal schadevrije jaren op te geven. Zo voorkom je een herberekening van jouw prijs of mogelijk zelfs een opzegging van je verzekering.

  Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op je bundelprijs!


  Ok, begrepen

  Het aantal kilometers is een schatting. Je mag altijd meer of minder rijden dan je aangeeft. Je betaalt niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. Elke bundel heeft dezelfde prijs.


  Ok, begrepen

  Heb je al een Bundelz Autoverzekering en wil je een extra auto verzekeren? Vul een ander e-mailadres in dan het e-mailadres dat bekend is bij Bundelz.


  Ok, begrepen

  Wat is gedekt?

  Wanneer ben je verzekerd?
  De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:

  Je Schadeverzekering Inzittenden wordt gekoppeld aan je bundel. Je betaalt €5 per 1.000 kilometer.

  Wat is gedekt?

  Wa
  Wa-Casco (Allrisk)
  Schade door je auto aan anderen en spullen van anderen
  24 uur per dag hulp bij ongelukken, ook in het buitenland
  Schade door rook, brand, noodweer of dieren op de weg
  Schade door diefstal en joyriding
  Barsten, sterretjes of putjes in je autoruit
  Schade aan je auto, door jou veroorzaakt
  Nieuwwaarde (nieuwe auto)
  2 jaar
  Eigen risico
  €150

  Wat is gedekt?

  Het aantal schades dat wij in een jaar voor jou vergoeden, bepaalt je nieuwe aantal schadevrije jaren. In tabel 1 kun je zien hoeveel schadevrije jaren je terugvalt bij één of meer schades, en welk kortingspercentage bij je nieuwe aantal schadevrije jaren hoort. Je nieuwe kortingspercentage geldt vanaf het eerste verzekeringsjaar na de schadedatum.


  Aantal
  Schadevrije
  Jaren
  Kortingspercentage Je nieuwe aantal schadevrije jaren, bij...
  WA Casco 0 schades 1 schade 2 schade 3 schade 4 schades of meer
  > = 16 80% 80% 17 10 5 0 -5
  15 80% 80% 16 10 5 0 -5
  14 80% 80% 15 9 4 -1 -5
  13 80% 80% 14 8 3 -2 -5
  12 80% 80% 13 7 2 -3 -5
  11 80% 80% 12 6 1 -4 -5
  10 80% 80% 11 5 0 -5 -5
  9 78% 78% 10 4 -1 -5 -5
  8 76% 76% 9 3 -2 -5 -5
  7 74% 74% 8 2 -3 -5 -5
  6 72% 72% 7 1 -4 -5 -5
  5 70% 70% 6 0 -5 -5 -5
  4 67,5% 67,5% 5 -1 -5 -5 -5
  3 65% 65% 4 -2 -5 -5 -5
  2 60% 60% 3 -3 -5 -5 -5
  1 55% 55% 2 -4 -5 -5 -5
  0 50% 50% -5 -5 -5 -5 -5
  -1 45% 45% -5 -5 -5 -5 -5
  -2 35% 35% -1 -5 -5 -5 -5
  -3 25% 25% -2 -5 -5 -5 -5
  -4 15% 15% -3 -5 -5 -5 -5
  -5 0% 0% -4 -5 -5 -5 -5

  Zo berekenen we jouw besparing

  Jouw besparing is gebaseerd op het bedrag dat je tot nu toe bij Bundelz hebt betaald. Hierbij zijn we uitgegaan van jouw gemiddelde bundelprijs en het totaal aantal bundels.

  Dit bedrag hebben we vergeleken met wat jij ongeveer bij een reguliere autoverzekering zou betalen voor dezelfde periode. We zijn hierbij uitgegaan van de premie van Nationale-Nederlanden, de risicodrager van Bundelz.

  Het verschil tussen de premie van een reguliere autoverzekering en jouw totale prijs bij Bundelz is jouw besparing.

  Je auto is (nog) niet geschikt

  Je kunt je auto op dit moment niet verzekeren bij Bundelz, omdat de Bundelz kilometerteller niet geschikt is voor hybride/elektrische auto's We zijn bezig met een oplossing. Wil je dat we je op de hoogte houden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  Naam
  E-mail


  Bekijk hier onze privacystatement

  Smartphones

  Voor Bundelz heb je een smartphone nodig. Hiermee download je de Bundelz app. Een smartphone is een mobiele telefoon met internet en bluetooth. Is je smartphone al een aantal jaar oud? Controleer of je de meest recente softwareversie hebt geïnstalleerd:

  Kilometerteller

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. Zo weten wij wanneer je 1.000 km hebt gereden en een nieuwe bundel nodig hebt. De kilometerteller plaats je eenvoudig in jouw auto met de handleiding in de Bundelz app. Kom je er niet uit? De KwikFit bij jou in de buurt plaatst de kilometerteller gratis in jouw auto. Activeer de kilometerteller na het plaatsen met behulp van de Bundelz app op je smartphone. De activatie wordt stap voor stap uitgelegd.

  Bijwerken

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. De Bundelz app op je smartphone laat zien hoeveel kilometertegoed je nog hebt. Om de kilometerstand in de Bundelz app bij te werken, moet je de Bundelz app op je smartphone verbinden met de kilometerteller in je auto. Je dient dit minimaal één keer in de drie weken te doen. Zo zie je precies hoeveel kilometer er nog in je bundel zit. En weten wij wanneer je een nieuwe bundel nodig hebt.