Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Tips

De beste tips voor jou en jouw auto! Zorg dat de auto er stralend bij staat op jouw oprit en dat de auto rijdt als een zonnetje. 

Veilig op weg in de winter

Bundelz

Bij gladheid en sneeuw moet je extra voorzichtig zijn met autorijden. Wij geven je tips: van winterbanden en sneeuwkettingen tot slippen. Zo ga je veilig de weg op in de winter.

Schoonmaaktips voor je auto: lak aan zomers ongemak

Bundelz

Zomer en zon zijn leuk, maar het levert ook ongemak op. Hoe verwijder je die troep van je auto zonder de autolak te beschadigen? Bundelz poetst je kennis over schoonmaken op en geeft de beste tips voor een blinkende, krasvrije auto.

Zuinig rijden: 10 snelle bespaartips voor je auto

Bundelz

Ben je een mooi-weer-rijder, stiekem af&toe een snelheidsduivel of een controlerijder? Welk type autorijder je ook bent, met een paar aanpassingen in je rijstijl rijd je al zuiniger. Goed voor het milieu, en goed voor de portemonnee. Daarom verzamelde Bundelz 10 bespaartips voor je auto.

De geur van de lente in je auto

Bundelz

Trek jij ook een vies gezicht als je de ruitenwisservloeistof van je auto bijvult? Wij wel. Gelukkig is dat nu verleden tijd door de slimme uitvinding van journalist Yvo. Hij ontwikkelde namelijk ruitenwisservloeistof die naar de lente ruikt. Een exclusieve geur, for spoiled drivers only.

Lentecheck: auto-onderhoud voor een veilige en frisse auto

Bundelz

Weg met winterse ongemakken. Zorg dat je auto als een zonnetje loopt en lentefris is nu het voorjaar begint. Tijd voor een lekkere lentecheck om met een blinkende én veilige auto de weg op te gaan. Daarom 7 auto-onderhoud tips voor af&toe rijders van Bundelz.