Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

"Na mijn pensioen moest ik puzzelen met geld"

Bundelz
Als je binnenkort met pensioen gaat, is de kans groot dat je er financieel op achteruit gaat. De pensioenen in Nederland worden steeds minder, terwijl je uitgaven groter worden. Dit merkte Agnes (71) ook. Ze vertelt welke keuzes ze heeft gemaakt.

Lees verder

“Bundelz gedoe? Nee hoor, helemaal niet!”

Bundelz
Een paar weken geleden stapten Joke (77) en Rein (81) over naar Bundelz. Dat kostte even wat moeite, want soms vinden ze het lastig om alle digitale ontwikkelingen van tegenwoordig te begrijpen.

Lees verder

“Onze tweede auto? Die hebben we slim verzekerd bij Bundelz!”

Bundelz
Een tweede auto is vaak onmisbaar. Om bijvoorbeeld de zware boodschappen te halen of een bezoekje te brengen aan familie een paar kilometer verderop. Marieke ontdekte dat ze haar auto via Bundelz op een eerlijkere manier kon verzekeren.

Lees verder

“Mijn bezwaren bleken onterecht: deze verzekering is heel transparant”

Bundelz
Hans (66) gaat binnenkort met pensioen en rekent alvast uit of hij straks moet bezuinigen. Hij kijkt extra kritisch naar verzekeringsmaatschappijen.

Lees verder

“Onze 2e auto is onmisbaar. Gelukkig is hij voordelig verzekerd!”

Bundelz
In het gezin van Marc (46) is een goede planning met 3 opgroeiende kinderen belangrijk. De auto van zijn vrouw Sophie gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Ze vonden een passende verzekering en besparen nu veel geld.

Lees verder

“Ik ben blij dat ik ben overgestapt, geld besparen gun ik iedereen”

Bundelz
Bep is ruim een jaar klant bij Bundelz, de autoverzekering waarbij je betaalt per 1.000 km. Ze deelt graag haar ervaringen.

Lees verder

“Besparen wordt zo wel héél makkelijk!”

Bundelz
Evert (73) en Anneke (69) reizen het liefst met de trein. Hun auto’s gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Doordat ze vorig jaar allebei overstapten op Bundelz besparen ze flink op hun autoverzekeringen.

Lees verder

"Door veel te fietsen besparen we geld op onze autoverzekering"

Bundelz
In het weekend gaan Herman en Mieke regelmatig samen op stap met de trein of met hun elektrische fiets, waardoor hun auto vaak stil staat. Sinds kort hebben ze een autoverzekering gevonden die daar goed bij past én waardoor ze nooit meer teveel betalen.

Lees verder

“Tijdens onze vakantie betalen we niet voor de autoverzekering”

Bundelz
Frans (61) en Janny (59) uit Maassluis zijn sinds begin 2018 klant bij Bundelz. “Nu we verzekerd zijn bij Bundelz betalen we alleen nog voor de autoverzekering als we de auto gebruiken. Dat is een groot verschil met vroeger, vooral in de portemonnee!” vertelt Frans enthousiast.

Lees verder

'Na 15 jaar ben ik toch maar overgestapt'

Bundelz
Jean Pierre, geboren Antwerpenaar, woont sinds 25 jaar in Rotterdam. ‘Samen met mijn vrouw,’ vertelt hij. ‘Mijn kinderen wonen nog in Antwerpen, dus daar rij ik af en toe naar toe. Ja dat moet je niet 4 keer in de week doen, want dan ben je snel door je bundel heen. Maar zo nu en dan kan dat wel.’ Hij weet niet hoeveel hij precies rijdt. ‘Sinds ik niet meer zo vaak naar Antwerpen ga, rij

Lees verder

"Ik dacht ik probeer het gewoon. Het scheelt geld"

Bundelz
Stein (67) woont in Breda, is alleenstaand en nog niet zo lang met pensioen. Tijd dus voor leuke dingen, maar ook om de financiën eens onder de loep te nemen. Zo heeft hij nu een autoverzekering die beter bij hem past en een stuk goedkoper is.

Lees verder

“Van het geld dat we besparen gaan we heerlijk een weekend weg!”

Bundelz
Jan (69) en Els (64) ontmoetten elkaar vijf jaar geleden via een datingsite. Ze wonen niet samen en zien elkaar voornamelijk in het weekend. Doordat ze overstapten op de prepaid autoverzekering van Bundelz besparen ze elk jaarlijks ruim € 300.

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Patrick (49) uit Gelderland

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de autoruitmonteur Patrick (49).

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Jan (71) uit Brabant 

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de gepensioneerde Jan (71).

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Esther (40) uit Dordrecht

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van basisschooljuf Esther (40).

Lees verder

Wil je nog meer weten?

Mogen wij je bellen voor feedback?

Je staat op het punt deze pagina te verlaten zonder de verzekering af te sluiten. Wij willen graag van jou leren om onze dienst te verbeteren. Jouw telefoonnummer gebruiken we eenmalig om je te bellen voor feedback.

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Kentekenhouder

De kentekenhouder is de eigenaar van de auto. Op het kentekenbewijs staat de naam van de kentekenhouder genoemd. Is de kentekenhouder niet de verzekeringsnemer? Geef dat dan hier aan.

Mail mij de brochure

In de Bundelz brochure vind je de belangrijkste informatie over onze voordelige autoverzekering. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. We sturen de brochure per mail naar je toe.Bekijk hier onze privacystatement

Eigen risico

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden: 
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  1. € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  2. € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.
   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.
 • Kies je ingangsdatum

  Ingangsdatum
  Houd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering. Laat je Bundelz verzekering ingaan op de dag dat je huidige verzekering afloopt. 

  Overstapservice
  Na de volgende stap kun je aangeven dat je van onze overstapservice gebruik wilt maken.


  Ok, begrepen

  Je kunt bij Bundelz een autoverzekering afsluiten als je de auto privé gebruikt. Ben je werknemer in loondienst, dan vallen woon-werkverkeer en zakelijke ritten onder privégebruik. Ben je zzp'er? Dan verzekeren wij je auto onder de volgende voorwaarden:

  Ok, begrepen

  Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten die wij maken voor de kilometerteller. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf en het versturen van de kilometerteller per post.


  Ok, begrepen

  We hebben je schadevrije jaren nodig om jouw prijs te berekenen. Je vindt het aantal jaren dat je hebt opgebouwd op je meest recente polisblad. Heb je deze gegevens niet bij de hand? Informeer dan bij jouw huidige autoverzekeraar. 

  Het is belangrijk om meteen het juiste aantal schadevrije jaren op te geven. Zo voorkom je een herberekening van jouw prijs of mogelijk zelfs een opzegging van je verzekering.

  Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op je bundelprijs!


  Ok, begrepen

  Het aantal kilometers dat je hier aangeeft is niet van invloed op jouw bundelprijs. We gebruiken het om jou een indicatie te geven van wat je per jaar gaat betalen. Je mag altijd meer of minder rijden dan je hier aangeeft. Je blijft hetzelfde bedrag per 1.000 km betalen.


  Ok, begrepen

  Wat is gedekt?

  Wanneer ben je verzekerd?
  De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:

  Je Schadeverzekering Inzittenden wordt gekoppeld aan je bundel. Je betaalt €5 per 1.000 kilometer.

  Wat is gedekt?

  Wa
  Wa-Casco (Allrisk)
  Schade door je auto aan anderen en spullen van anderen
  24 uur per dag hulp bij ongelukken, ook in het buitenland
  Schade door rook, brand, noodweer of dieren op de weg
  Schade door diefstal en joyriding
  Barsten, sterretjes of putjes in je autoruit
  Schade aan je auto, door jou veroorzaakt
  Nieuwwaarde (nieuwe auto)
  2 jaar
  Eigen risico
  €150

  Wat is gedekt?

  Het aantal schades dat wij in een jaar voor jou vergoeden, bepaalt je nieuwe aantal schadevrije jaren. In tabel 1 kun je zien hoeveel schadevrije jaren je terugvalt bij één of meer schades, en welk kortingspercentage bij je nieuwe aantal schadevrije jaren hoort. Je nieuwe kortingspercentage geldt vanaf het eerste verzekeringsjaar na de schadedatum.


  Aantal
  Schadevrije
  Jaren
  Kortingspercentage Je nieuwe aantal schadevrije jaren, bij...
  WA Casco 0 schades 1 schade 2 schade 3 schade 4 schades of meer
  > = 16 80% 80% 17 10 5 0 -5
  15 80% 80% 16 10 5 0 -5
  14 80% 80% 15 9 4 -1 -5
  13 80% 80% 14 8 3 -2 -5
  12 80% 80% 13 7 2 -3 -5
  11 80% 80% 12 6 1 -4 -5
  10 80% 80% 11 5 0 -5 -5
  9 78% 78% 10 4 -1 -5 -5
  8 76% 76% 9 3 -2 -5 -5
  7 74% 74% 8 2 -3 -5 -5
  6 72% 72% 7 1 -4 -5 -5
  5 70% 70% 6 0 -5 -5 -5
  4 67,5% 67,5% 5 -1 -5 -5 -5
  3 65% 65% 4 -2 -5 -5 -5
  2 60% 60% 3 -3 -5 -5 -5
  1 55% 55% 2 -4 -5 -5 -5
  0 50% 50% -5 -5 -5 -5 -5
  -1 45% 45% -5 -5 -5 -5 -5
  -2 35% 35% -1 -5 -5 -5 -5
  -3 25% 25% -2 -5 -5 -5 -5
  -4 15% 15% -3 -5 -5 -5 -5
  -5 0% 0% -4 -5 -5 -5 -5