“Tijdens onze vakantie betalen we niet voor de autoverzekering”

Frans (71) en Janny (69) uit Maassluis zijn sinds begin 2018 klant bij Bundelz. Ze zoeken in de winter graag de zon op in Spanje en rijden dan een aantal maanden met de camper door het land. Hun auto staat al die tijd ongebruikt thuis voor de deur. “Nu we verzekerd zijn bij Bundelz betalen we alleen nog voor de autoverzekering als we de auto gebruiken. Dat is een groot verschil met vroeger, vooral in de portemonnee!” vertelt Frans enthousiast.

Eerlijker

Janny zag een advertentie van Bundelz op Facebook en ging zich er verder in verdiepen. “Ik realiseerde me dat als we elk jaar 3 of 4 maanden in Spanje zijn, onze auto gewoon stil staat in Maassluis. Dat kost geld, terwijl we de auto dan niet gebruiken. Bij Bundelz zijn we altijd verzekerd, ook als de auto stil staat. Maar we betalen pas als de auto rijdt. Dat is eigenlijk veel eerlijker.”

Frans vervolgt: “Ook als we in Nederland zijn rijden we erg weinig in onze auto. We pakken vaak de fiets en soms de bus. Als we 3.000 km per jaar rijden, dan is dat veel. Nu betalen we alleen voor de kilometers die we daadwerkelijk rijden, dat past veel beter bij ons. Ideaal toch?”

Flinke besparing

Het echtpaar had voorheen een vrij dure autoverzekering voordat ze overstapten. Omdat ze bij Bundelz alleen betalen voor gebruik gingen ze ineens veel geld besparen. “Vorig jaar betaalden we voor 3 bundels slechts € 150 in één jaar. Voor onze oude verzekering waren we ruim € 400 per jaar kwijt. Dat scheelt echt enorm!” vertelt Frans. “We geven dat geld veel liever uit aan andere dingen, bijvoorbeeld onze vakantie in Spanje” lacht Janny.

Fluitje van een cent

Het plaatsen van de dongel in de auto en het verbinden met de telefoon vond Janny wel spannend. “Zoiets hebben we nog nooit gedaan. Maar het is echt heel gemakkelijk. De app op de telefoon helpt ons stap voor stap en voor we het wisten was alles aangesloten. Ik denk dat we er maximaal 10 minuten mee bezig zijn geweest. Een fluitje van een cent!”

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen