“Mijn bezwaren bleken onterecht: deze verzekering is heel transparant”

Het wisselen van verzekeraar is niet iets waar je dagelijks mee te maken hebt. Vaak is er geen noodzaak om over te stappen of is er geen groot voordeel te behalen. En je vertrouwt je huidige verzekeraar; ook dan blijf je lekker zitten waar je zit. Tenzij je op zoek bent naar een alternatief omdat jouw huidige situatie verandert. Hans (66) gaat binnenkort met pensioen en rekent alvast uit of hij straks moet bezuinigen. Hij kijkt extra kritisch naar verzekeringsmaatschappijen. 

“Ik ontdekte dat vooral mijn auto hoge vaste lasten heeft. Ik ben inmiddels parttime gaan werken en over 8 maanden stop ik helemaal. Dan heb ik de auto niet meer dagelijks nodig. Maar ik wil ‘m niet wegdoen want het is toch een stuk vrijheid dat je dan opgeeft. Ik zag een advertentie over een autoverzekering die je alleen betaalt als je de auto gebruikt. ‘Dit lijkt te mooi om waar te zijn’ dacht ik nog. Ik vroeg me af of het echt zo eerlijk is als ze zeggen en vertrouwde het niet meteen. Ik had tenslotte nog niet eerder van Bundelz gehoord.” 

Bedenkingen verdwenen

Hans was erg sceptisch na het lezen over Bundelz en zag een overstap in eerste instantie niet zitten. “Ik had veel vragen en mijn lijstje met bezwaren om het niet te doen was best groot. Maar nadat ik me erin verdiepte verdwenen mijn bedenkingen; deze verzekering is juist heel transparant en flexibel. Ik had uitgerekend dat ik na mijn pensioen toch moet bezuinigen en met Bundelz bespaar ik nu zo’n € 285 per jaar!” 

Een antwoord op alle vragen

Hans vervolgt: “Ik heb mijn hele lijstje met Anna van de klantenservice van Bundelz doorgenomen. Ze nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik vond het fijn dat ze helemaal niet aandrong om mij de verzekering te verkopen. Ze was heel behulpzaam en dat was erg prettig.”

Geen beperking in aantal kilometers

“Ik wil niet vastzitten aan een beperkt aantal kilometers omdat ik niet precies weet hoeveel ik rij. Dat hoeft met Bundelz ook niet vertelde Anna, want als je meer dan 7.000 km per jaar rijdt, dan zijn alle volgende bundels in datzelfde jaar gratis. Ik ben dus maximaal 7 bundels per jaar kwijt. Of minder, als ik minder rij. Dat bedoelen ze dus met ‘gegarandeerd nooit te veel betalen’.”

Korting met schadevrije jaren

“Omdat ik al 20 jaar schadevrij rij, wilde ik zeker zijn dat ik die mee kon nemen naar Bundelz. Gelukkig kon dat. Anna gaf aan dat die schadevrije jaren ervoor zorgen dat ik een flinke korting op mijn bundelprijs ontvang.”

De privacy van de kilometerteller

“Met zo’n kastje in de auto dacht ik mijn privacy kwijt te zijn. Maar dit apparaatje heeft helemaal geen gps-functie zei Anna! Hij berekent de gereden afstand op basis van de snelheid en de tijd. Dat is minstens net zo nauwkeurig én ze kunnen niet achterhalen waar ik ben. Het is dus een heel veilig apparaatje.”

Nationale-Nederlanden geeft vertrouwen

“Ik kende de naam Bundelz helemaal niet. Ook daarom waren er twijfels. Ik begreep van Anna dat de polisvoorwaarden voor 95% zijn gebaseerd op die van Nationale-Nederlanden. Een grote maatschappij die zijn naam hieraan verbindt gaf me wel vertrouwen.”

Na afloop van het gesprek was Hans erg blij dat hij gebeld had en werd hij enthousiast. “Anna vertelde alleen nog dat als ik hulp nodig had bij het opzeggen van mijn huidige verzekering, ze dat graag voor mij wilde doen. Dat gaf voor mij wel de doorslag. Een dag later heb ik de verzekering via de website aangevraagd” besluit Hans.

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rij je nooit onverzekerd rond. 

Ook op zoek naar besparingsmogelijkheden?

Gebruik jij net als Hans jouw auto ook niet meer zoveel als voorheen en wil je besparen op de vaste kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je ziet dan meteen of Bundelz ook voor jou een voordelig alternatief is ten opzichte van je huidige autoverzekering.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen