“Besparen wordt zo wel héél makkelijk!”

Evert (73) en Anneke (69) reizen het liefst met de trein en hebben zo al heel wat steden bezocht. Ze wonen vlak bij elkaar in een stadje net onder de rook van Rotterdam. Hun auto’s gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Doordat ze vorig jaar overstapten op Bundelz besparen ze flink op hun autoverzekering.

Evert haalt zijn kleinkinderen regelmatig op uit school: "Ik breng en haal mijn twee kleinkinderen drie of vier keer per week. De school is vlakbij, maar met de auto is dat net wat handiger dan op de fiets." Anneke gebruikt de auto eigenlijk alleen om haar boodschappen te halen. "De supermarkt is net iets te ver om te lopen, dus dan ga ik met de auto en neem ik meteen voor de komende dagen mee wat ik nodig heb."

Evert vertelt verder. "Het is heerlijk om samen in de trein te stappen en zo heel Nederland rond te toeren. Dat is veel fijner dan reizen met de auto. Alleen al het zoeken naar een parkeerplaats in een onbekende stad vind ik vreselijk!" Anneke vult aan: "Reizen met de trein is heerlijk ontspannend én goed voor het milieu!"

“Dit is iets voor ons”
Het stel vind de kosten voor hun auto’s eigenlijk te hoog, maar wegdoen is geen optie. Een auto geeft ook veel gemak. Evert: "Ik zag een advertentie van Bundelz op Facebook en wist meteen ‘dat is iets voor ons’. Omdat we de auto niet veel gebruiken leek me dit een slimme manier om te besparen op de autoverzekering. Het is zonde om zoveel te betalen als de auto veel stil staat.”

Snel verdiend
Anneke vervolgt: “Mijn dochter heeft geholpen om onze Bundelz autoverzekering af te sluiten. Zelf heb ik de klantenservice een keer gebeld met een vraag en ik werd erg fijn en snel geholpen. Ook heeft Bundelz de oude verzekering opgezegd. Nu besparen we per jaar allebei ongeveer € 250. Dat is snel verdiend, alleen omdat we de auto weinig gebruiken! We gaan binnenkort met de trein naar Parijs en dan komt dat geld mooi van pas.”

Voordelige autoverzekering
Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rij je nooit onverzekerd rond.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen