Blogs

Op deze pagina vind je blogs met leuke tips en mooie verhalen over de alledaagse perikelen van de af&toe rijder. Voor én door af&toe rijders! Heb je zelf een leuke tip die je graag wilt delen met andere af&toe rijders? Stuur dan een mail naar hallo@bundelz.nl.

Wanneer gebruik je welke autoverlichting?

Bundelz
Dimlicht, groot licht, mistlicht: je hebt veel keuze voor autoverlichting terwijl je aan het rijden bent. Weet jij wanneer je welk soort verlichting moet gebruiken? We vertellen je welk auto licht je wanneer nodig hebt.

Lees verder

Hoe moet ik motorolie bijvullen?

Bundelz
De olie in jouw auto heeft een belangrijke functie. De motorolie zorgt dat de draaiende onderdelen gesmeerd blijven. Maar daarnaast beschermt, reinigt en koelt olie de motor ook. We vertellen je alles over motorolie, het oliepeil en hoe je de olie bijvult.

Lees verder

De juiste bandenspanning voor je auto: zo doe je dat

Bundelz
Bandenspanning: er wordt vaak over gesproken, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Wil je meer weten over bandenspanning controleren en meten of over het oppompen van je autobanden? We vertellen je alles over de bandenspanning van je auto.

Lees verder

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste artikelen automatisch in je mailbox. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

In 5 stappen het auto interieur schoonmaken

Bundelz
Maak jij je auto wel eens schoon? Vergeet zeker de binnenkant niet mee te nemen in de schoonmaak! Met onze tips reinig je in 5 stappen de binnenkant van de auto.

Lees verder

Zo rijd je veilig en snel door de file heen

Bundelz
Ochtendspits, avondspits, met z’n allen naar het strand of op vakantie. Er zijn genoeg files in het land waar je in kunt staan. Maar wat is de beste manier om in de file te rijden? We geven je tips voor filerijden.

Lees verder

De voorjaarsschoonmaak voor jouw auto

Bundelz
De sneeuw is verdwenen en de krokussen staan in bloei: het is bijna lente! Vergeet niet om de auto schoon te maken na de winter. Pekelresten, bladeren en ander winters ongemak zijn funest voor je auto. Met deze tips straalt jouw auto in de voorjaarszon!

Lees verder

Een kilometerverzekering voor je auto: hoe werkt dat?

Bundelz
Een kilometerverzekering voor je auto kan voordelig zijn als je weinig rijdt. Een kilometerverzekering is een autoverzekering per kilometer. Hoe minder kilometers je rijdt, hoe lager de premie is van de autoverzekering. We vertellen je hoe een kilometerverzekering werkt.

Lees verder

Zo werken schadevrije jaren bij je autoverzekering

Bundelz
Schadevrije jaren bouw je op bij je autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de no-claimkorting is en hoe lager je premie. Je kunt de schadevrije jaren eenvoudig zelf berekenen. Lees er alles over.

Lees verder

Past jouw autoverzekering nog bij jou?

Bundelz
Het is tijd om je verzekeringen wat beter te bekijken. Neem de dekking, de kosten én het aantal kilometers dat je rijdt onder de loep. We geven je tips om goed verzekerd te zijn.

Lees verder

Remvloeistof: wanneer moet ik het vervangen?

Bundelz
Het remsysteem van jouw auto werkt met remvloeistof. De remvloeistof oefent druk uit op de remschijven. We vertellen je alles over remvloeistof voor jouw auto.

Lees verder

Wanneer mag je toeteren in het verkeer?

Bundelz
Een auto moet een claxon hebben. Maar je mag niet zomaar claxonneren, ofwel toeteren. We vertellen je over de regels van een claxon. Zo voorkom je een hoge boete.

Lees verder

De groene kaart voor jouw auto

Bundelz
De groene kaart is in sommige landen verplicht om mee te nemen tijdens het rijden. Op de groene kaart staan de verzekeringsgegevens van jouw autoverzekering. We leggen je uit hoe de groene kaart werkt en of het nu wel of niet verplicht is.

Lees verder

Gerrit bespaart sinds zijn pensioen op zijn autoverzekering

Bundelz
Sinds zijn pensioen heeft Gerrit (65) geen woon-werkverkeer meer. Zijn auto stond plotseling veel stil. Toch betaalde hij de autoverzekering gewoon door. Totdat zijn buurman hem op Bundelz wees. Gerrit stapte over en bespaart nu veel geld.

Lees verder

Winterbanden: wanneer wissel je de banden?

Bundelz
Sneeuw, ijzel, regen en kou. In de winter is het wegdek glad en nat. Met winterse weersomstandigheden zijn winterbanden verstandig. Hierdoor heb je meer grip op de weg, waardoor je veiliger rijdt. We vertellen je meer over winterbanden.

Lees verder

APK: alles wat je wilt weten over de keuring

Bundelz
Vervalt jouw APK binnenkort? Of wil je weten wanneer jouw auto gekeurd moet worden? Laat de auto keuren bij een RDW erkend bedrijf voor de vervaldatum en voorkom een boete. We vertellen je hoe het zit.

Lees verder

Thuiswerken en een stilstaande auto? Bespaar op je vaste lasten

Bundelz
Sinds maart 2020 werken we zoveel mogelijk vanuit huis. De kantoren staan grotendeels leeg en thuis is het mogelijk drukker. Het is een bijzondere tijd. We zien lege wegen en minder files. Staat jouw auto ook veel stil? Kijk dan eens of jouw verzekering nog bij jou past.

Lees verder

Beslagen ramen in de auto? Zo heb je snel zicht

Bundelz
Koude en natte dagen zorgen voor beslagen ramen in de auto. De condens kan voor veel belemmering en zelfs een boete zorgen. Zorg daarom altijd dat je met schone ruiten en goed zicht de weg op gaat. We vertellen hoe je beslagen ruiten voorkomt.

Lees verder

"Ik kijk vaak hoe de cabrio erbij staat"

Bundelz
Een zonnetje op je gezicht, je haren wapperend in de wind en frisse lucht door de auto. Een cabrio is meer dan een vervoersmiddel. Dat vindt Richard (59) ook: “Het is echt genieten met een open dak!” Maar wat als het regent? En in de winter? Bundelz klant Richard legt uit hoe hij zijn cabrio gebruikt.

Lees verder

Veilig op weg bij een laagstaande zon

Bundelz
Zonsopkomst en zonsondergang leveren mooie plaatjes op. Maar de laaghangende zon kan erg vervelend zijn voor automobilisten. Je maakt een bocht en opeens word je verblind door het felle licht. Neem geen risico, ga veilig de weg op met deze tips.

Lees verder

Stormschade aan jouw auto? Dit krijg je vergoed

Bundelz
Een omgevallen boom, rondvliegende dakpannen en grote hagelstenen. Na een storm is er vaak veel schade aan auto’s. Bij een WA Extra en WA Casco dekking ben je verzekerd voor stormschade aan jouw auto. Bij schade door noodweer val je niet terug in schadevrije jaren, maar moet je wel het eigen risico betalen. We vertellen je hoe het zit.

Lees verder

Welke dekking kies jij voor je autoverzekering?

Bundelz
Bij het aanvragen van een autoverzekering heb je keuze uit verschillende dekkingen: WA, WA Extra en WA Casco (all risk). De dekking kies je aan de hand van het bouwjaar en de dagwaarde van de auto. We vertellen je wanneer je welke dekking nodig hebt.

Lees verder

Jouw auto uitlenen: mag dat van je verzekeraar?

Bundelz
De buurvrouw die snel een boodschap wilt doen, je zoon die een auto nodig heeft. Het is makkelijk om jouw auto even uit te lenen aan familie, vrienden en buren. Maar als er iets gebeurt, dan zijn de gevolgen van een eventuele schade voor jouw rekening. We vertellen je hoe dit zit.

Lees verder

"Na mijn pensioen moest ik puzzelen met geld"

Bundelz
Als je binnenkort met pensioen gaat, is de kans groot dat je er financieel op achteruit gaat. De pensioenen in Nederland worden steeds minder, terwijl je uitgaven groter worden. Dit merkte Agnes (71) ook. Ze vertelt welke keuzes ze heeft gemaakt.

Lees verder

Wanneer mag het mistlicht aan?

Bundelz
In de auto kun je kiezen uit verschillende soorten verlichting. Zo ook het mistlicht. Maar hoe herken je het en wanneer mag je een mistlamp gebruiken? Wij leggen uit hoe je goed verlicht en veilig rijdt bij slecht zicht.

Lees verder

Wegenbelasting berekenen en betalen

Bundelz
Je hebt een nieuwe auto gekocht of een ander voertuig op het oog en je wilt weten wat je hiervoor aan belasting moet betalen. Het bedrag dat je kwijt bent aan wegenbelasting kan nogal verschillen per auto. Hoe dat zit, leggen wij je uit.

Lees verder

Geld besparen: 10 makkelijke tips

Bundelz
Wil je ook wat extra geld overhouden aan het einde van de maand? Besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Slim nadenken zorgt al voor een flinke bezuiniging. Gebruik onze handige bespaartips om je budget wat te vergroten en bespaar op je vaste lasten.

Lees verder

Tweedehands auto kopen? Hier moet je op letten

Bundelz
Een tweedehands auto kopen is altijd een risico. Wat heeft de vorige eigenaar aan onderhoud gedaan? Zorg dat je in ieder geval een proefrit maakt en controleer de onderhoudshistorie. We geven je tips voor de aanschaf van een gebruikte auto.

Lees verder

Houd jouw accu in conditie met een druppellader

Bundelz
Als een auto een lange tijd niet wordt gebruikt, dan ontlaadt de accu en treedt er slijtage op. De druppellader verlengt de levensduur door het continu langzaam opladen van de accu. Je autoaccu hoef je dan minder snel te vervangen. We vertellen je meer over deze acculader die de accu in een goede conditie houdt!

Lees verder

Geluiden van jouw auto: wat is de oorzaak?

Bundelz
Een auto maakt altijd geluid. Maar hoor je geluid dat er normaal niet is? Zet de radio en ventilatie zacht en ga op onderzoek uit waar het geluid vandaan komt. De oorzaken van het geluid hebben we voor je op een rij gezet.

Lees verder

Ruitenwisservloeistof controleren en bijvullen: zo doe je dat

Bundelz
Is jouw auto vuil? Ruitenwisservloeistof gebruik je om de voor- en achterruit van je auto te reinigen tijdens het rijden. De ruitenvloeistof wordt op de ruit gesproeid en de ruitenwissers zorgen ervoor dat het vuil van de ruit wordt gewist. Zo kun je weer met volledig zicht veilig de weg op.

Lees verder

Dit moet je doen als jouw kenteken verloren of gestolen is

Bundelz
Het kan zo maar gebeuren dat een of allebei je kentenplaten weg zijn. Van de auto gevallen tijdens het rijden, of misschien wel gestolen. Zonder kentekenplaat mag je niet rijden. We leggen je uit wat je moet doen als je kenteken kwijt is.

Lees verder

Tips als jouw auto lang stil staat

Bundelz
Staat jouw auto voor langere tijd stil? Voor een stilstaande auto moet je goed zorgen. Anders levert dat problemen op als je de auto weer uit de stalling haalt. Voorkom een lege accu en lakschade met deze tips.

Lees verder

Maak jouw auto winterklaar in 9 tips

Bundelz
De winter is zwaarder voor je auto dan de zomer. De koude temperaturen zorgen voor bevroren ruiten, weinig grip en een lege accu. We geven je tips voor schone ruiten, bevroren deuren en de juiste banden. Zo komt jouw auto de winter wel door!

Lees verder

Accu van je auto leeg? We helpen je weer op weg!

Bundelz
Een lege accu van de auto is erg vervelend. Je ontdekt het pas op het moment dat de auto niet start. Er zijn verschillende manieren waarop je accu leegloopt. Wat deze zijn en hoe je een lege accu kunt voorkomen, lees je hier.

Lees verder

Koelvloeistof: welke soort moet er in mijn auto?

Bundelz
Koelvloeistof voor de auto houdt de motor op de juiste temperatuur. Zonder koelvloeistof raakt de motor oververhit. Houd de vloeistof daarom goed in de gaten. Bijvullen kun je eenvoudig zelf doen. We vertellen je alles over koelvloeistof voor jouw auto.

Lees verder

Het schorsen van je auto als je deze lange tijd niet gebruikt

Bundelz
Gebruik je een periode jouw voertuig niet? Dan kun je ervoor kiezen om jouw voertuig te schorsen. Het voordeel van een schorsing is dat je gedurende deze periode niet hoeft te voldoen aan de APK-plicht, de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en de motorrijtuigenbelasting. Dat scheelt in de kosten.

Lees verder

Een nieuw of verlopen rijbewijs aanvragen: hoe doe je dat?

Bundelz
Wanneer je rijbewijs is verlopen mag je niet meer rijden totdat je een nieuw rijbewijs hebt. Je kunt een boete krijgen als je geen geldig rijbewijs kunt overhandigen. Zorg ervoor dat het rijbewijs voldoende leesbaar is en niet beschadigd. Wij leggen uit hoe je een nieuw rijbewijs kunt aanvragen.

Lees verder

Auto of kenteken overschrijven: zet de auto op jouw naam

Bundelz
Je hebt een nieuwe of andere auto gekocht en je wilt uiteraard zo snel mogelijk de weg op. De auto moet je overschrijven zodat het kenteken op naam wordt gezet. Wat moet je regelen?

Lees verder

“Bundelz gedoe? Nee hoor, helemaal niet!”

Bundelz
Een paar weken geleden stapten Joke (77) en Rein (81) over naar Bundelz. Dat kostte even wat moeite, want soms vinden ze het lastig om alle digitale ontwikkelingen van tegenwoordig te begrijpen.

Lees verder

“Onze tweede auto? Die hebben we slim verzekerd bij Bundelz!”

Bundelz
Een tweede auto is vaak onmisbaar. Om bijvoorbeeld de zware boodschappen te halen of een bezoekje te brengen aan familie een paar kilometer verderop. Marieke ontdekte dat ze haar auto via Bundelz op een eerlijkere manier kon verzekeren.

Lees verder

“Mijn bezwaren bleken onterecht: deze verzekering is heel transparant”

Bundelz
Hans (66) gaat binnenkort met pensioen en rekent alvast uit of hij straks moet bezuinigen. Hij kijkt extra kritisch naar verzekeringsmaatschappijen.

Lees verder

“Onze 2e auto is onmisbaar. Gelukkig is hij voordelig verzekerd!”

Bundelz
In het gezin van Marc (46) is een goede planning met 3 opgroeiende kinderen belangrijk. De auto van zijn vrouw Sophie gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Ze vonden een passende verzekering en besparen nu veel geld.

Lees verder

“Ik ben blij dat ik ben overgestapt, geld besparen gun ik iedereen”

Bundelz
Bep is ruim een jaar klant bij Bundelz, de autoverzekering waarbij je betaalt per 1.000 km. Ze deelt graag haar ervaringen.

Lees verder

“Besparen wordt zo wel héél makkelijk!”

Bundelz
Evert (73) en Anneke (69) reizen het liefst met de trein. Hun auto’s gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Doordat ze vorig jaar allebei overstapten op Bundelz besparen ze flink op hun autoverzekeringen.

Lees verder

"Door veel te fietsen besparen we geld op onze autoverzekering"

Bundelz
In het weekend gaan Herman en Mieke regelmatig samen op stap met de trein of met hun elektrische fiets, waardoor hun auto vaak stil staat. Sinds kort hebben ze een autoverzekering gevonden die daar goed bij past én waardoor ze nooit meer teveel betalen.

Lees verder

“Tijdens onze vakantie betalen we niet voor de autoverzekering”

Bundelz
Frans (61) en Janny (59) uit Maassluis zijn sinds begin 2018 klant bij Bundelz. “Nu we verzekerd zijn bij Bundelz betalen we alleen nog voor de autoverzekering als we de auto gebruiken. Dat is een groot verschil met vroeger, vooral in de portemonnee!” vertelt Frans enthousiast.

Lees verder

"Na 15 jaar ben ik toch maar overgestapt"

Bundelz
Jean Pierre, geboren Antwerpenaar, woont sinds 25 jaar in Rotterdam. ‘Samen met mijn vrouw,’ vertelt hij. ‘Mijn kinderen wonen nog in Antwerpen, dus daar rij ik af en toe naar toe. Ja dat moet je niet 4 keer in de week doen, want dan ben je snel door je bundel heen. Maar zo nu en dan kan dat wel.’ Hij weet niet hoeveel hij precies rijdt. ‘Sinds ik niet meer zo vaak naar Antwerpen ga, rij

Lees verder

"Ik dacht ik probeer het gewoon. Het scheelt geld"

Bundelz
Stein (67) woont in Breda, is alleenstaand en nog niet zo lang met pensioen. Tijd dus voor leuke dingen, maar ook om de financiën eens onder de loep te nemen. Zo heeft hij nu een autoverzekering die beter bij hem past en een stuk goedkoper is.

Lees verder

“Van het geld dat we besparen gaan we heerlijk een weekend weg!”

Bundelz
Jan (69) en Els (64) ontmoetten elkaar vijf jaar geleden via een datingsite. Ze wonen niet samen en zien elkaar voornamelijk in het weekend. Doordat ze overstapten op de prepaid autoverzekering van Bundelz besparen ze elk jaarlijks ruim € 300.

Lees verder

Veilig op weg in de winter

Bundelz
Bij gladheid en sneeuw moet je extra voorzichtig zijn met autorijden. Wij geven je tips: van winterbanden en sneeuwkettingen tot slippen. Zo ga je veilig de weg op in de winter.

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Patrick (49) uit Gelderland

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de autoruitmonteur Patrick (49).

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Jan (71) uit Brabant 

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van de gepensioneerde Jan (71).

Lees verder

Aangenaam. Ik ben af&toe rijder Esther (40) uit Dordrecht

Bundelz
Alle af&toe rijders van Bundelz hebben één ding gemeen: hun auto staat meer stil dan dat hij rijdt. Daarom zijn ze overgestapt op de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Lees hier het verhaal van basisschooljuf Esther (40).

Lees verder

Schoonmaaktips voor je auto: lak aan zomers ongemak

Bundelz
Zomer en zon zijn leuk, maar het levert ook ongemak op. Hoe verwijder je die troep van je auto zonder de autolak te beschadigen? Bundelz poetst je kennis over schoonmaken op en geeft de beste tips voor een blinkende, krasvrije auto.

Lees verder

Zuinig rijden: 10 snelle bespaartips voor je auto

Bundelz
Ben je een mooi-weer-rijder, stiekem af&toe een snelheidsduivel of een controlerijder? Welk type autorijder je ook bent, met een paar aanpassingen in je rijstijl rijd je al zuiniger. Goed voor het milieu, en goed voor de portemonnee. Daarom verzamelde Bundelz 10 bespaartips voor je auto.

Lees verder

De geur van de lente in je auto

Bundelz
Trek jij ook een vies gezicht als je de ruitenwisservloeistof van je auto bijvult? Wij wel. Gelukkig is dat nu verleden tijd door de slimme uitvinding van journalist Yvo. Hij ontwikkelde namelijk ruitenwisservloeistof die naar de lente ruikt. Een exclusieve geur, for spoiled drivers only.

Lees verder

Lentecheck: auto-onderhoud voor een veilige en frisse auto

Bundelz
Weg met winterse ongemakken. Zorg dat je auto als een zonnetje loopt en lentefris is als het voorjaar begint. Tijd voor een lekkere lentecheck om met een blinkende én veilige auto de weg op te gaan. Daarom 7 auto-onderhoud tips voor af&toe rijders van Bundelz.

Lees verder

Wil je nog meer weten?

Hoeveel rijd je per jaar?


km per dag
km per jaar

sluiten

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Nog niet helemaal zeker? We helpen je graag!

Heb je vragen of weet je niet zeker of Bundelz bij je past? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Neem contact op Maak je aanvraag later af

Welke aanvullende dekking zou jij graag willen?

Bundelz biedt deze dekkingen nu nog niet aan, maar we zijn altijd in ontwikkeling. Het kan zijn dat we binnenkort extra dekkingen aanbieden. In de tussentijd kun je aanvullende dekkingen vaak los bij een andere verzekeraar verzekeren, terwijl de auto bij Bundelz verzekerd is.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen. Je betaalt namelijk niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. De kilometerteller telt hoeveel jij rijdt. Heb je 1.000 km gereden? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bundel.

Weet je niet hoeveel je rijdt?

Het maakt niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. We doen niets met het aantal dat je hier op geeft. Het is alleen om jou een indicatie te geven van wat je gaat betalen.

Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Je staat op het punt om deze pagina te verlaten zonder een verzekering aan te vragen. Wil je een Bundelz verzekering aanvragen?

Wil je een herinnering per e-mail ontvangen als jouw huidige verzekering afloopt? Door te klikken op de onderstaande knop, ga je akkoord met het eenmalig versturen van een herinnering. Je ontvangt één maand voordat jouw huidige verzekering afloopt een e-mail.

Vind je Bundelz interessant?

Je staat op het punt om de pagina te verlaten. We horen graag jouw mening om Bundelz te verbeteren.

Kentekenhouder

De kentekenhouder is de eigenaar van de auto. Op het kentekenbewijs staat de naam van de kentekenhouder genoemd. Is de kentekenhouder niet de verzekeringsnemer? Geef dat dan hier aan.

Mail mij de brochure

In de Bundelz brochure vind je de belangrijkste informatie over onze voordelige autoverzekering. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. We sturen de brochure per mail naar je toe.Bekijk hier onze privacystatement

Eigen risico

Hoe hoog het eigen risico is dat je moet betalen, hangt af van het soort schade en waar je deze laat herstellen. Er zijn twee mogelijkheden: 
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Het eigen risico is dan per schadegeval:
  1. € 150,- voor het vervangen of repareren van ruitschade;
  2. € 150,- voor het herstellen van alle overige schades.
   Als je beide soorten schades tegelijk oploopt, dan betaal je € 150,-.
 • Je laat de schade herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk. In dit geval betaal je altijd een eigen risico van € 550,- per schadegeval.
 • Kies je ingangsdatum

  Ingangsdatum
  Houd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering. De meeste verzekeraars hebben een opzegtermijn van één maand. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar voor het opzegtermijn van je autoverzekering. 

  Overstapservice
  Na de volgende stap kun je aangeven dat je van onze overstapservice gebruik wilt maken.


  Ok, begrepen

  Je kunt bij Bundelz een autoverzekering afsluiten als je de auto privé gebruikt. Ben je werknemer in loondienst, dan vallen woon-werkverkeer en zakelijke ritten onder privégebruik. Ben je zzp'er? Dan verzekeren wij je auto onder de volgende voorwaarden:

  Ok, begrepen

  Je betaalt eenmalig €35,- aansluitkosten voor Bundelz. De kosten bestaan uit administratieve kosten (poliskosten) en kosten die wij maken voor de kilometerteller. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf en het versturen van de kilometerteller per post.


  Ok, begrepen

  We hebben je schadevrije jaren nodig om jouw prijs te berekenen. Je vindt het aantal jaren dat je hebt opgebouwd op je meest recente polisblad. Heb je deze gegevens niet bij de hand? Informeer dan bij jouw huidige autoverzekeraar. 

  Het is belangrijk om meteen het juiste aantal schadevrije jaren op te geven. Zo voorkom je een herberekening van jouw prijs of mogelijk zelfs een opzegging van je verzekering.

  Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op je bundelprijs!


  Ok, begrepen

  Het aantal kilometers is een schatting. Je mag altijd meer of minder rijden dan je aangeeft. Je betaalt niet per jaar, maar per bundel van 1.000 km. Elke bundel heeft dezelfde prijs.


  Ok, begrepen

  Heb je al een Bundelz Autoverzekering en wil je een extra auto verzekeren? Vul een ander e-mailadres in dan het e-mailadres dat bekend is bij Bundelz.


  Ok, begrepen

  Wat is gedekt?

  Wanneer ben je verzekerd?
  De bestuurder en passagiers van jouw auto zijn verzekerd bij een ongeval:

  Je Schadeverzekering Inzittenden wordt gekoppeld aan je bundel. Je betaalt €5 per 1.000 kilometer.

  Wat is gedekt?

  Wa
  Wa-Casco (Allrisk)
  Schade door je auto aan anderen en spullen van anderen
  24 uur per dag hulp bij ongelukken, ook in het buitenland
  Schade door rook, brand, noodweer of dieren op de weg
  Schade door diefstal en joyriding
  Barsten, sterretjes of putjes in je autoruit
  Schade aan je auto, door jou veroorzaakt
  Nieuwwaarde (nieuwe auto)
  2 jaar
  Eigen risico
  €150

  Wat is gedekt?

  Het aantal schades dat wij in een jaar voor jou vergoeden, bepaalt je nieuwe aantal schadevrije jaren. In tabel 1 kun je zien hoeveel schadevrije jaren je terugvalt bij één of meer schades, en welk kortingspercentage bij je nieuwe aantal schadevrije jaren hoort. Je nieuwe kortingspercentage geldt vanaf het eerste verzekeringsjaar na de schadedatum.


  Aantal
  Schadevrije
  Jaren
  Kortingspercentage Je nieuwe aantal schadevrije jaren, bij...
  WA Casco 0 schades 1 schade 2 schade 3 schade 4 schades of meer
  > = 16 80% 80% 17 10 5 0 -5
  15 80% 80% 16 10 5 0 -5
  14 80% 80% 15 9 4 -1 -5
  13 80% 80% 14 8 3 -2 -5
  12 80% 80% 13 7 2 -3 -5
  11 80% 80% 12 6 1 -4 -5
  10 80% 80% 11 5 0 -5 -5
  9 78% 78% 10 4 -1 -5 -5
  8 76% 76% 9 3 -2 -5 -5
  7 74% 74% 8 2 -3 -5 -5
  6 72% 72% 7 1 -4 -5 -5
  5 70% 70% 6 0 -5 -5 -5
  4 67,5% 67,5% 5 -1 -5 -5 -5
  3 65% 65% 4 -2 -5 -5 -5
  2 60% 60% 3 -3 -5 -5 -5
  1 55% 55% 2 -4 -5 -5 -5
  0 50% 50% -5 -5 -5 -5 -5
  -1 45% 45% -5 -5 -5 -5 -5
  -2 35% 35% -1 -5 -5 -5 -5
  -3 25% 25% -2 -5 -5 -5 -5
  -4 15% 15% -3 -5 -5 -5 -5
  -5 0% 0% -4 -5 -5 -5 -5

  Zo berekenen we jouw besparing

  Jouw besparing is gebaseerd op het bedrag dat je tot nu toe bij Bundelz hebt betaald. Hierbij zijn we uitgegaan van jouw gemiddelde bundelprijs en het totaal aantal bundels.

  Dit bedrag hebben we vergeleken met wat jij ongeveer bij een reguliere autoverzekering zou betalen voor dezelfde periode. We zijn hierbij uitgegaan van de premie van Nationale-Nederlanden, de risicodrager van Bundelz.

  Het verschil tussen de premie van een reguliere autoverzekering en jouw totale prijs bij Bundelz is jouw besparing.

  Je auto is (nog) niet geschikt

  Je kunt je auto op dit moment niet verzekeren bij Bundelz, omdat de Bundelz kilometerteller niet geschikt is voor hybride/elektrische auto's We zijn bezig met een oplossing. Wil je dat we je op de hoogte houden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  Naam
  E-mail


  Bekijk hier onze privacystatement

  Smartphones

  Voor Bundelz heb je een smartphone nodig. Hiermee download je de Bundelz app. Een smartphone is een mobiele telefoon met internet en bluetooth. Is je smartphone al een aantal jaar oud? Controleer of je de meest recente softwareversie hebt geïnstalleerd:

  Kilometerteller

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. Zo weten wij wanneer je 1.000 km hebt gereden en een nieuwe bundel nodig hebt. De kilometerteller plaats je eenvoudig in jouw auto met de handleiding in de Bundelz app. Kom je er niet uit? De KwikFit bij jou in de buurt plaatst de kilometerteller gratis in jouw auto. Activeer de kilometerteller na het plaatsen met behulp van de Bundelz app op je smartphone. De activatie wordt stap voor stap uitgelegd.

  Bijwerken

  De kilometerteller telt hoeveel kilometer je rijdt. De Bundelz app op je smartphone laat zien hoeveel kilometertegoed je nog hebt. Om de kilometerstand in de Bundelz app bij te werken, moet je de Bundelz app op je smartphone verbinden met de kilometerteller in je auto. Je dient dit minimaal één keer in de drie weken te doen. Zo zie je precies hoeveel kilometer er nog in je bundel zit. En weten wij wanneer je een nieuwe bundel nodig hebt.