Zitten er addertjes onder het gras?

Wat als ik ineens meer ga rijden?

Het kan gebeuren dat je toch meer kilometers maakt dan je van tevoren had bedacht. Geen zorgen! Bij Bundelz krijg je de garantie dat je nooit meer dan 7 bundels per verzekeringsjaar betaalt. Dat staat gelijk aan de prijs die je ongeveer bij een reguliere autoverzekering zou betalen. Alle bundels die je dus ná je 7e bundel binnen één verzekeringsjaar verbruikt, krijg je van ons. Lees hier alles over de garantie.

Wat is het eigen risico van Bundelz?

Bij onze WA Casco dekking geldt een eigen risico van €150. Bij sommige verzekeraars betaal je geen eigen risico, maar dat zorgt ervoor dat je premie hoger wordt. Omdat wij geloven dat af-en-toe rijders minder schade rijden en daardoor minder beroep hoeven te doen op het eigen risico, hebben wij ervoor gekozen om de premies laag te houden en een eigen risico van €150 te hanteren. Let op: als je naar een schadeherstelbedrijf gaat dat niet is aangesloten bij ons schadeherstelnetwerk, is het eigen risico hoger. Lees meer.

Wat als Bundelz niet meer bij me past, zit ik er dan aan vast?

Bij Bundelz heb je geen opzegtermijn. Je kunt de verzekering elke dag aanvragen of stopzetten. De niet gereden kilometers uit je laatste bundel betalen we naar rato terug.

Heb ik recht op vervangend vervoer bij schade?

Heb je een keer schade? Dan is het fijn om te weten dat je tijdens de reparatie gratis vervangend vervoer krijgt. Zo zit je nooit zonder jouw auto. Download onze polisvoorwaarden voor meer informatie.

Zijn er verborgen kosten?

Bij de start van Bundelz betaal je €35 aansluitkosten. Daarnaast betaal je een bedrag per bundel van 1.000 kilometer. Als je een WA Casco dekking hebt en je rijdt schade, geldt er een eigen risico van €150 indien je gebruik maakt van een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij ons netwerk (Schadegarant). Lees meer. 

Kan ik Bundelz wel vertrouwen?

Bundelz is een kleine autoverzekering, daarom ken je ons misschien nog niet. We zijn een initiatief van Nationale-Nederlanden. Je kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Nationale-Nederlanden gewend bent, maar ook op de persoonlijke benadering, snelheid en flexibiliteit die Bundelz biedt. Verder werken we samen met TomTom, Kwikfit en Intrasurance. Ben je er nog niet uit of je ons kunt vertrouwen? Lees dan het verhaal van Patrick, Esther of Jan, of bel even naar 070 513 33 36. We vertellen je graag meer over Bundelz. 

Voorwaarden om bij Bundelz verzekerd te zijn

  • Je bent minimaal 30 jaar oud
  • Je bent in het bezit van een smartphone met mobiel internet en bluetooth. Die heb je nodig om de kilometerteller af en toe te verbinden met de Bundelz app. Meer informatie.
  • De kilometerteller moet in jouw auto passen (de meeste auto’s vanaf bouwjaar 2004 zijn hiervoor geschikt)
  • De cataloguswaarde van je auto mag niet hoger zijn dan € 75.000

Vul hieronder je kenteken in en bereken jouw bundelprijs

NL
Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading