Hoe update je de apps op jouw telefoon in de App Store?


Het updaten van de apps in je telefoon gaat niet altijd automatisch. Soms dien je dit handmatig te doen. Dat is afhankelijk van de instellingen op je telefoon of de instellingen van de betreffende app. We helpen je hieronder met het updaten.

Let op: het kan voorkomen dat je, nadat je de nieuwe versie op je telefoon hebt, opnieuw de kilometerteller in de auto moet verbinden met de app op je telefoon. De app geeft dit dan stap voor stap aan. Je hebt hiervoor internet nodig.

Je kunt ook hinder ondervinden met het bijwerken van de kilometers, waarbij de 'datum laatst bijgewerkt' niet correct wordt weergegeven. Wij zijn hard aan het werk om dit in orde te maken en verwachten dit in de loop van volgende week te hebben opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

BELANGRIJK: Door de veranderingen in de app is het voor Bundelz klanten met een Apple iPhone noodzakelijk om de kilometerteller en de app eenmalig opnieuw met elkaar te verbinden. Hiervoor ga je, voordat je je app opent, in je auto zitten met je bluetooth aan. Breng de verbinding met de Link 100 tot stand. Hierna open je, in de auto of thuis, je app als je met internet verbonden bent.


Ga naar je account in de App Store:

Klik op “werk alle bij” om jouw apps te updaten:

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading