Vraag jouw Bundelz autoverzekering aan

Alleen betalen voor de kilometers die je rijdt? Voer je kenteken in om de verzekering af te sluiten!

NL

Hoe sluit ik de verzekering af?

Voer je kenteken in om de verzekering aan te vragen. Na het zien van je bundelprijs en het kiezen van de dekking, worden nog enkele gegevens gevraagd. Als je de aanvraag hebt ingediend, kan je aangeven of je gebruik wilt maken van de overstapserivce. Wij nemen dan contact op met je huidige verzekeraar.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag. Op dat moment ben je nog niet verzekerd. Wij gaan eerst je gegevens controleren. Na de controle ontvang je uiteraard bericht. Kan je bij Bundelz verzekerd zijn? Dan ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over je verzekering. 

Wanneer ben ik verzekerd?

Voor de ingangsdatum van jouw verzekering ontvang je de kilometerteller per post thuisgestuurd. Ook ontvang je inloggegevens voor de Bundelz app. Met de Bundelz app op jouw smartphone kun je de kilometerteller plaatsen en activeren. Is de kilometerteller correct werkend in je auto geplaatst en geactiveerd? Dan ben je verzekerd vanaf jouw gekozen ingangsdatum. 
Meer weten over de kilometerteller en app? Lees hier verder >>

Wat doe ik na de ingangsdatum?

Na de ingangsdatum geeft de Bundelz app aan hoeveel je rijdt. Je bent verplicht om eens in de 3 weken de kilometerteller en de Bundelz app met elkaar te synchroniseren. Heb je 1.000 km gereden? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bundel van 1.000 km. Zo ben je altijd verzekerd, ook als de auto stil staat.

Waarom Bundelz?

Betaal voor gebruik

Je betaalt niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer. Zo betaal je alleen voor de kilometers die je écht rijdt.

Altijd inzicht in je kilometertegoed

Onze kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt. In de Bundelz app zie je hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt.

24/7 verzekerd, ook als je stil staat

Als je bundel op is, start de volgende automatisch. Je rijdt dus nooit onverzekerd rond. Je bent ook verzekerd als je stil staat.

Betaal nooit teveel

Ga je onverwacht veel meer rijden? Geen paniek! Je betaalt per verzekeringsjaar nooit meer dan 7 bundels, ongeacht hoeveel je rijdt.

Aanvragen Start vandaag nog met besparen

Dit zeggen de klanten van Bundelz

visual
83%
van onze klanten beveelt ons aan

Wij werken hard om onze klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook makkelijk te bereiken zijn via Facebook Messenger?

Voorwaarden om bij Bundelz verzekerd te zijn

  • Je bent minimaal 30 jaar oud
  • Je bent in het bezit van een smartphone met mobiel internet en bluetooth. Die heb je nodig om de kilometerteller af en toe te verbinden met de Bundelz app. Meer informatie.
  • De kilometerteller moet in jouw auto passen (de meeste auto’s vanaf bouwjaar 2004 zijn hiervoor geschikt)
  • De cataloguswaarde van je auto mag niet hoger zijn dan € 75.000

Bundelz Logo Footer


Even geduld alsjeblieft, we berekenen jouw prijs per 1.000 kilometer.


Loading