De geur van de lente in je auto

Trek jij ook een vies gezicht als je de ruitenwisservloeistof van je auto bijvult? Wij wel. Gelukkig is dat nu verleden tijd door de slimme uitvinding van journalist Yvo. Hij ontwikkelde namelijk ruitenwisservloeistof die naar de lente ruikt. Een exclusieve geur, for spoiled drivers only.

Parfum of ruitenwisservloeistof?

Yvo is eigenaar van zijn eigen parfumlijn, YVRA. Hij ontwikkelde de ruitenwisservloeistof aanvankelijk om meer op te vallen op beurzen waar hij zijn parfum aanprijst. Toen tot zijn verrassing bleek dat er serieuze interesse was in de ruitenwisservloeistof, besloot hij de geur verder te ontwikkelen.

Geurgeluk én goed voor het milieu

Hij bundelde zijn krachten met ‘Eco all the Way’, een label dat duurzame car care producten ontwikkelt. Samen zorgden zij voor een succesvol eindresultaat: een ecologische ruitenwisservloeistof, die naar eigen zeggen ‘een orgastische stoot geurgeluk geeft.’

Voorjaarsbriesje in de auto

Een flacon is wel wat duurder dan reguliere ruitenvloeistof. Voor €39,50 ruikt jouw auto naar een voorjaarsbriesje. Maar als we Yvo moeten geloven, is het je geld meer dan waard. Je zou er als af&toe rijder bijna vaker van gaan rijden..

Met een frisse auto de lente in

Ruitenwisservloeistof die naar lente ruikt is natuurlijk heerlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je auto er ook fris en fruitig uit ziet? De lente en de zon zorgen namelijk ook voor ongemak: denk maar aan vogelpoep, vliegen en plakhars. Lees hoe jij je auto weer blinkend (en krasvrij!) krijgt met onze schoonmaaktips. 


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen