“Van het geld dat we besparen gaan we heerlijk een weekend weg!”

Jan (69) en Els (64) ontmoetten elkaar vijf jaar geleden via een datingsite. Ze wonen niet samen en zien elkaar voornamelijk in het weekend. Dan trekken ze er graag samen op uit, met de trein of de elektrische fiets. Jan woont in Doetinchem en is gepensioneerd. Hij is een fervent sportliefhebber. Els woont in Zelhem. Zij schildert graag en houdt van tuinieren.

Jan en Els gebruiken hun auto’s tegenwoordig nog maar zelden. Zij rijden ieder per jaar gemiddeld 2.500 kilometer. Doordat ze overstapten op de prepaid autoverzekering van Bundelz besparen ze elk jaarlijks ruim € 300.

“Wij zien elkaar niet dagelijks hoor, we hebben het ook druk met ons eigen leven” vertelt Els. “Mijn grote hobby is schilderen, dat doe ik heel graag. Ik geniet van de stilte in huis, dan komen vanzelf de mooiste creaties op het doek! Als het mooi weer is werk ik ook graag in de tuin. Ik kan gelukkig bijna alles nog zelf doen. Afgelopen zomer had ik een volle moestuin. Het is fijn en gezond om je eigen verbouwde groenten te kunnen eten. Mijn kleinkinderen vinden het heel leuk om me te helpen in de tuin.”

Jan haalt zijn kleinkinderen regelmatig op uit school. “Overdag ben ik druk met het halen en brengen van de jongste twee kleinkinderen. Drie keer per week zorg ik ervoor dat ze op tijd in de klas zitten en haal ik ze ’s middags ook weer op. Dan doen we thuis een spelletje of maken we een tekening. Het is heel gezellig hoor die meiden in huis, maar ook wel druk!”

Wat doen jullie zoal in de weekenden samen?

Els vervolgt: “In de weekenden trekken we er graag samen op uit. We hebben elektrische fietsen waar we al heel wat kilometers mee hebben gemaakt. Als we wat verder weggaan nemen we vaak de trein. Met onze kortingskaart reizen we heel voordelig en het is beter voor het milieu.”

En de auto?

“Als we met de auto weggaan dan zijn dat eigenlijk alleen maar korte ritjes” vertelt Jan. “Ik haal mijn kleinkinderen uit school en een paar keer per week rijd ik naar de supermarkt om de boodschappen te halen.”

Jullie hebben allebei de auto bij Bundelz verzekerd

“Wij zagen een advertentie van Bundelz op Facebook en wisten meteen ‘dat is iets voor ons’. Omdat we de auto niet veel gebruiken dachten we dat Bundelz voor ons wel voordeliger zou zijn. Het is zonde om zoveel te betalen als de auto veel stil staat. Mijn zoon heeft ons geholpen en hij liet ons zien dat het slim was om allebei over te stappen” zegt Jan.

Els vervolgt: “Wij hebben onze Bundelz autoverzekering eenvoudig online afgesloten. De service van de medewerkers is erg prettig, ze zijn heel vriendelijk en hebben ons goed geholpen. Ook hebben ze voor ons de oude verzekering opgezegd. Nu besparen we per jaar allebei meer dan € 300. Om dat te vieren gaan we over een paar weken lekker een weekend naar Brussel. Met de trein natuurlijk!”

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen