“Besparen wordt zo wel héél makkelijk!”

Evert (73) en Anneke (69) reizen het liefst met de trein en hebben zo al heel wat steden bezocht. Ze wonen een paar kilometer bij elkaar vandaan in Ridderkerk. Hun auto’s gebruiken ze alleen voor korte ritjes. Doordat ze vorig jaar allebei overstapten op Bundelz besparen ze flink op hun autoverzekeringen.

Evert haalt zijn kleinkinderen regelmatig op uit school: "Ik breng en haal mijn twee kleinkinderen drie of vier keer per week. De school is vlakbij, maar met de auto is dat net wat handiger dan op de fiets." Anneke gebruikt de auto voornamelijk om haar boodschappen te halen. "Zo kan ik makkelijk de boodschappen voor  de komende dagen meenemen." Het echtpaar rijdt jaarlijks ongeveer 3.500 km met hun auto's. Dat is niet veel, maar de vaste kosten lopen gewoon door.

Evert vertelt verder. "Het is heerlijk om samen in de trein te stappen en zo heel Nederland rond te toeren. Dat is veel fijner dan reizen met de auto. Alleen al het zoeken naar een parkeerplaats in een onbekende stad vind ik vreselijk!" Anneke vult aan: "Reizen met de trein is heerlijk ontspannend én goed voor het milieu!"

“Dit is iets voor ons”

Het stel vind de kosten voor hun auto’s eigenlijk te hoog, maar wegdoen is geen optie. Een auto geeft ook veel gemak. Evert: "Ik zag een advertentie van Bundelz op Facebook en wist meteen ‘dat is iets voor ons’. Omdat we onze auto's niet veel gebruiken leek me dit een slimme manier om te besparen op de verzekering. Het is zonde om zoveel te betalen als de auto veel stil staat.”

Snel verdiend

Anneke vervolgt: “Mijn dochter heeft geholpen om onze Bundelz autoverzekeringen af te sluiten. Zelf heb ik de klantenservice een keer gebeld met een vraag en ik werd erg fijn en snel geholpen. Ook heeft Bundelz de oude verzekeringen opgezegd. Nu besparen we per jaar allebei ongeveer € 250. Dat is snel verdiend, alleen omdat we de auto weinig gebruiken! We gaan binnenkort met de trein naar Parijs en dan komt dat geld mooi van pas.”

Voordelige autoverzekering

Bundelz is een eerlijke prepaid autoverzekering die voordelig is als de auto veel stil staat. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt: hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt. En toch ben je altijd verzekerd. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Als je 1.000 kilometer hebt gereden start automatisch een nieuwe bundel. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.


Bereken mijn bundelprijs Start vandaag nog met besparen